"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

האם נראה את עומר אדם ב"מחוברים"? יעל שלביה משיבה

פרמיירת עונת העשור של "מחוברים" הפגישה לראשונה את המשתתפים החדשים, שסיפרו לנו על האיכויות שמביא הפורמט היום, בעידן של חשיפה מרצון באינסטגרם

,עודכן
0השמעה

השקת העונה החדשה של "מחוברים". כתב: עמי פרידמן // צילום: משה בן שמחון, באדיבות HOT וקודה הפקות, אינסטגרם

כבר כמה חודשים שמשתתפי העונה החדשה של"מחוברים"מאמנים את שריר הזרוע שלהם, בעודם אוחזים במצלמה שמתעדת את חייהם מכל כיוון. עונת העשור של תכנית הדוקו-ריאליטי ששינתה את כללי המשחק בטלוויזיה יצאה לדרך בבוקר יום קיצי, בו נפגשו קרוב לנהר הירקון בתל אביב המחוברים קרן פלס, אורנה בנאי,יעל שלביה, הדר מרקס, מיקי בוגנים ואורי ששון, להשקה הרשמית של העונה החדשה (ובפועל למפגש ראשון בין המשתתפים כולם).

במעמד הלא באמת מחייב הם דיברו, הפעם מול העדשה של "ישראל היום", על הקושי בהסתגלות לנוכחותה של מצלמה, הדברים שהם גילו על עצמם במהלך התהליך, ומה יקיריהם וקרוביהם חשבו על החשיפה (לנועם טור, בן זוגה של קרן פלס, למשל, הספיקה החשיפה ב"הישרדות").

עוד סיפרו על הצורך הנפשי שהניע אותם להתמסר למצלמה (משבר אמצע החיים במקרה של מיקי בוגנים, ובזה של הדר מרקס אולי החשק להתייצב מול מצלמה בעצמה אחרי החיקוי ב"ארץ נהדרת"), על האיכויות שמביא הפורמט היום, בעידן של חשיפה מרצון באינסטגרם, ועל הרגעים המיוחדים שהמצלמה תפסה – ואולי גרמה להם להתרחש מלכתחילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר