"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שר התרבות זוהר: "לא אתן לעסקים מהתחום לקרוס בגלל המלחמה"
בפגישה שהשר קיים עם נציגי פורום העצמאים והפרילנסרים, הוא אמר כי בכוונתו לדרוש מראש הממשלה נתניהו ומשר האוצר סמוטריץ' לכנס את הקבינט החברתי-כלכלי כדי לדון במצב הענף • רמה בז'ה, יו"ר הפורום: "מקווה שהוא יפעיל את כל הכוחות העומדים לרשותו"
טנק של צה"ל בפעילות בעזה (ארכיון). צילום: דובר צה"ל

שר התרבות זוהר: "לא אתן לעסקים מהתחום לקרוס בגלל המלחמה"

בפגישה שהשר קיים עם נציגי פורום העצמאים והפרילנסרים, הוא אמר כי בכוונתו לדרוש מראש הממשלה נתניהו ומשר האוצר סמוטריץ' לכנס את הקבינט החברתי-כלכלי כדי לדון במצב הענף • רמה בז'ה, יו"ר הפורום: "מקווה שהוא יפעיל את כל הכוחות העומדים לרשותו"

,עודכן
0השמעה

ביוזמת פורום העצמאים והפרילנסרים מבית ההסתדרות, התקיימה אתמול (שלישי) פגישה מיוחדת של הנהלת הפורום ומטה מאבק ענף התרבות והאירועים עם שר התרבות והספורט מיקי זוהר בנושאהפגיעה בעולם התרבותבזמן מלחמת חרבות ברזל.

במהלך הפגישה, הציגו נציגי הפורום את המשבר המעמיק בענף, כאשר תחומים רבים בו עוד לא חזרו לפעילות ואחרים נפגעו באחוזי פגיעה גבוהים בהכנסות שלהם, מה שהביא לכך שהם חווים קריסה כלכלית, על כל המשתמע מכך.

השר זוהר עם נציגי הפורום, אתמול,צילום: פורום העצמאים

בסיום הפגישה בין הצדדים, הודיע השר זוהר כי בכוונתו לדרוש מראש הממשלה בנימין נתניהו ומשר האוצר בצלאל סמוטריץ' לקיים בקרוב כינוס מיוחד ודחוף של הקבינט החברתי-כלכלי על מנת להעלות את הנושא ולמצוא דרכים לפתרון. "כשר התרבות והספורט, לא אתן לעסקים מהתחום לקרוס בגלל המלחמה", אמר.

רמי בז'ה, יו"ר פורום העצמאים והפרילנסרים מבית ההסתדרות, אמר: "ביקשנו להציג בפני השר באופן בלתי אמצעי את המשבר הכלכלי שחווים העצמאים בענף התרבות הפרטית ובעיקר האירועים בימים אלו. קיבלנו אוזן קשבת והבטחה ברורה לפעולה. אני מאוד מקווה שהשר יפעיל את כל הכוחות העומדים לרשותו כדי לאושש את כל אותם נפגעים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו