"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מ"נינג'ה ישראל" לצד אסי ורותם לאלבום בכורה: קבלו את פז פרל
הזמר והיוצר, שפרץ לתודעה בתוכנית הריאליטי עם השיר "סבטה", משחרר את "שמשהו יקרה הלילה", אלבום בכורה עליו עבד כ-8 שנים, המושפע מסגנונות מוזיקליים רבים
פז פרל| צילום: יוטיוב

מ"נינג'ה ישראל" לצד אסי ורותם לאלבום בכורה: קבלו את פז פרל

הזמר והיוצר, שפרץ לתודעה בתוכנית הריאליטי עם השיר "סבטה", משחרר את "שמשהו יקרה הלילה", אלבום בכורה עליו עבד כ-8 שנים, המושפע מסגנונות מוזיקליים רבים

,עודכן
0השמעה

פז פרל הוא זמר יוצר, מוזיקאי ושחקן, זוכה קרן אקו״ם לעידוד היצירה לשנת 2017. הוא הקליט בשנים האחרונות את אלבום הבכורה פרי עטו, "שמשהו יקרה הלילה", בהפקה מוזיקלית של רמי אוסרווסר (ג׳יין בורדו/Lola Marsh).

פרל נחשב לזמר נשמה בעיקר הודות לקול הטנור שלו שהפך לסימן ההיכר שלו. השפעותיו המוזיקליות מגוונות - סול, פופ, לטיני, ג׳אז, שאנסון, רוק וגם מוזיקה יוונית ומרוקאית.

פז פרל- שמשהו יקרה הלילה

באלבום ניגנו מטובי המוזיקאים בארץ ומתוכו יצאו סינגלים רבים: "רק עוד דקה״, ״נוגע לא נוגע״, ״דיזנגוף״, ״יום אחד אולי״, ״יובל״, גרסת הקאבר המסקרנת ל״לקנות לך יהלום״, ״סליחה״, ״רוצה כבר לאהוב״ ו״שמשהו יקרה הלילה״ - שיר הנושא של האלבום המלווה בקליפ שצולם בהרי צפון יוון, והוביל להקלטת הגרסה היוונית של השיר בשם ״Apopse“ שיצאה ביוון והתקבלה שם בפרגון רב.

פרל לתודעת הקהל הרחב עם השיר ״סבטה״ - להיט שנולד בתוכנית״נינג׳ה ישראל״, שם שימש פרל הזמר הבית לצד רותם סלע ואסי עזר.

בדצמבר 2019 טס פרל לטיראנה, אלבניה, לאחר שהלחין את השיר ״מעכשיו״ שייצג את ישראל בתחרות המוזיקה הבינלאומית "Kenga Magjike“ והעפיל לשלב הגמר.

פז פרל - "שמשהו יקרה הלילה" - האלבום המלא

"זה לקח כמעט 8 שנים, לאזור אומץ ולהתחיל, לשחרר אחיזה, עשרות נגנים, נסיעות לאולפן בין הצגות, לילות של כתיבה, דמעות, התחבטויות, גניזות, הקלטות מחדש, עד שהגיע הרגע המיוחל והנה ארוז לו המסע שלי", מספר פז על האלבום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו