פז פרל הוא זמר יוצר, מוזיקאי ושחקן, זוכה קרן אקו״ם לעידוד היצירה לשנת 2017. הוא הקליט בשנים האחרונות את אלבום הבכורה פרי עטו, "שמשהו יקרה הלילה", בהפקה מוזיקלית של רמי אוסרווסר (ג׳יין בורדו/Lola Marsh).
פרל נחשב לזמר נשמה בעיקר הודות לקול הטנור שלו שהפך לסימן ההיכר שלו. השפעותיו המוזיקליות מגוונות - סול, פופ, לטיני, ג׳אז, שאנסון, רוק וגם מוזיקה יוונית ומרוקאית.
פז פרל- שמשהו יקרה הלילה
באלבום ניגנו מטובי המוזיקאים בארץ ומתוכו יצאו סינגלים רבים: "רק עוד דקה״, ״נוגע לא נוגע״, ״דיזנגוף״, ״יום אחד אולי״, ״יובל״, גרסת הקאבר המסקרנת ל״לקנות לך יהלום״, ״סליחה״, ״רוצה כבר לאהוב״ ו״שמשהו יקרה הלילה״ - שיר הנושא של האלבום המלווה בקליפ שצולם בהרי צפון יוון, והוביל להקלטת הגרסה היוונית של השיר בשם ״Apopse“ שיצאה ביוון והתקבלה שם בפרגון רב.
פרל לתודעת הקהל הרחב עם השיר ״סבטה״ - להיט שנולד בתוכנית ״נינג׳ה ישראל״, שם שימש פרל הזמר הבית לצד רותם סלע ואסי עזר.
בדצמבר 2019 טס פרל לטיראנה, אלבניה, לאחר שהלחין את השיר ״מעכשיו״ שייצג את ישראל בתחרות המוזיקה הבינלאומית "Kenga Magjike“ והעפיל לשלב הגמר.
פז פרל - "שמשהו יקרה הלילה" - האלבום המלא
"זה לקח כמעט 8 שנים, לאזור אומץ ולהתחיל, לשחרר אחיזה, עשרות נגנים, נסיעות לאולפן בין הצגות, לילות של כתיבה, דמעות, התחבטויות, גניזות, הקלטות מחדש, עד שהגיע הרגע המיוחל והנה ארוז לו המסע שלי", מספר פז על האלבום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו