"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נועה קירל: "אני מודעת לכוח שלי"

צפו: קמפיין מיוחד שהשיקה הקרן לתובענות יצוגיות ליקט אליו את מיטב כוכבי הנוער, בהם עדן אלנה, סטפן לגר ואחרים כדי להעביר מסר חשוב על הימנעות מעישון • תפסנו אותם מאחורי הקלעים להפסקה ללא סיגריה

,עודכן
0השמעה

"יש לי Say", קמפיין הימנעות מעישון. צילום: משה בן שמחון

נועה קירל, סטפן לגר, עדן אלנה, ספיר סבן ועדן מאירי הם בין המשתתפים הבולטים ב״יש לי Say”, קמפיין שהשיקה הקרן לתובענות יצוגיות השבוע כדי לעודד בני נוער להימנע מעישון.

לכבוד השקת הקליפ, הם הגיעו לסינמה סיטי גלילות לדבר על הנושא (שלחלקם קרוב יותר ללב משניתן לחשוב), להרים לקמפיין וגם לדבר על תוכנית הטלוויזיה שהם היו שמחים להצטרף אליה.

עוד בקליפ שמות כמו עידן תלם, ליאל אלי, אוראל צברי ולואי עלי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר