"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"גאווה ואחריות": משלחת ישראל לאירוויזיון המריאה לשוודיה בטיסה מיוחדת

"אני מרגישה גאווה ואחריות ורוצה להודות לכולכם על חודשים של אהבה, אמון ותמיכה, שמזכירים לי כל יום מחדש את מי אני מייצגת", אמרה עדן גולן, נציגת ישראל לאירוויזיון, רגע לפני ההמראה

,עודכן
0השמעה

עדן גולן בנתב"ג רגע לפני ההמראה לשוודיה. צילום: אלון טלמור

המשלחת הישראלית לאירוויזיון המריאה עםעדן גולןבטיסה לשוודיה.

לאחר חודשים ארוכים של הכנות, המריאה הלילה (שלישי) המשלחת. במסגרת שיתוף הפעולה בין תאגיד השידור הישראלי וחברת אל על, המריאה הטיסה המיוחדת ובה אנשי המשלחת ישירות מנתב"ג לאירוויזיון שיתקיים במאלמו, שוודיה.

עדן גולן בנתב"ג,צילום: אלון טלמור

קודם להמראה התכנסו אנשי המשלחת הישראלית, יחד עם נציגי הנהלת כאן ונציגי הנהלת אל על, שאיחלו לעדן הצלחה גדולה בתחרות ובייצוג ישראל בתקופה מורכבת זו.

עדן גולן בנתב"ג,צילום: אלון טלמור

דקות לפני ההמראה, אמרה גולן: "אני בדרכי לייצג את המדינה שלי על במת המוזיקה הכי גדולה בעולם. השנה יותר מתמיד יש לנו תפקיד חשוב להראות לעולם שישראל כאן ושאנחנו לא הולכים לשום מקום. אני מרגישה גאווה ואחריות ורוצה להודות לכולכם על חודשים של אהבה, אמון ותמיכה, שמזכירים לי כל יום מחדש את מי אני מייצגת".

החזרה הראשונה של עדן על הבמה תתקיים היום בשעה 15:50. נכון לעכשיו היא מדורגת במקום ה-6 בטבלאות - תיקו יחד עם צרפת. גולן תשתתף בחצי הגמר השני ב-9 באוקטובר ובמידה ותעלה לגמר כפי שמעריכים, תופיע שוב בגמר שיתקיים ב-11 באוקטובר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר