"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אין מחילה למעשים של חמאס": דואה ליפה בהתייחסות ראשונה לטבח שבעה באוקטובר

הזמרת הבריטית חתמה על העצומה שקוראת להפסקת אש • לאחר שהתבטאה נגד צה"ל, התייחסה למצב בישראל בראיון לתקשורת הבריטית: "מצטערת על אובדן חיי הישראלים"

,עודכן
0השמעה
דואה ליפה. צילום: Getty Images

שוברת שתיקה:הזמרת הבריטית דואה ליפה התייחסה היום (שלישי) בהרחבה למצב בישראל בראיון ל"רולינג סטון": "זה נושא שקשה לי מאוד לדבר עליו מפני שהוא מעורר מחלוקת, אבל יש עולם שבו ניתן לכאוב על כל חיי האדם שאבדו. אני מוכרחה לומר זאת - אין מחילה למעשיהם של חמאס. אני מרגישה רע כלפי כל ישראלי שאיבד את חייו", אמרה הזמרת, שביקרה רבות את התנהלותה של ישראל בעבר.

דואה ליפה התייחסה גם לחתימתה על העצומה שקוראת להפסקת האש בין הצדדים: "כל חיי האדם יקרים, הרגשות שלי לגבי האנשים שנעקרו מבתיהם אמיתיים מאד", אמרה בנוגע לתושבי עזה, "כרגע חייבים להסתכל על האובדן הרב והרג האזרחים החפים מפשע בעזה. חייבת להיות הפסקת אש הומניטרית".

צפו: מתמודדת "הכוכב הבא" החליטה לבצע שיר של דואה ליפה - כך הגיבו השופטים (ארכיון)

עיתון הסאן דיווח לפני כשבועיים כי הזמרת הבריטית בת ה-28 ממוצא אלבני-מוסלמי החליטה בעצת מנהליה בעקבות המלחמה שלא לשחררסרטון מוזיקלי עתיר תקציב שצילמה "בחשאי"כבר בחודש ספטמבר האחרון, ובו נראים "מאות אנשים נלחמים זה בזה, כמו גם פיצוצים, תאונות דרכים וכאוס מוחלט", כך לדברי הסאן, שמצטט מקורב לכוכבת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר