"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"זו הייתה אחת התקופות הקשות בחיי": אושיק לוי פותח את הלב

הזמר הוותיק מוציא את השיר "מתגעגע", שמוקדש לאשתו עדנה שהלכה לעולמה, ושמלווה בקליפ שמכיל תמונות מרגעי חיים קטנים של השניים • "עשיתי הכל כדי להציל אותה - ולא הצלחתי", הוא אומר

,עודכן
0השמעה
אושיק לוי, צילום: גבריאל בהרליה

אושיק לוי מביט היום לאחור, אל קיץ 2020, כאחת התקופות המאתגרות והמורכבות בחייו. הימים ימי קורונה, וכמו יתר אמני ישראל הוא מוצא את עצמו, לראשונה זה 60 שנות פעילות, ללא במות להופיע עליהן.

באותו קיץ הלכה רעייתו עדנה לעולמה לאחר מאבק במחלת הסרטן, ולו לא נותר אלא להישיר מבט אל האובדן ולהתמודד עם לכתה בזמן משבר עולמי, אישי ומקצועי. את הכאב של אותם הימים הוא תמלל ל"מתגעגע", הסינגל החדש שלו, שמוקדש לאשתו המנוחה ושמלווה בקליפ שמכיל תמונות סטילס מרגעי חיים קטנים שלו ושל עדנה.

"את הטקסט כתבתי בשבעה", הוא מספר. "אשתי נפטרה אחרי גסיסה של חודש וחצי אל מול עיניי, וזו הייתה אחת התקופות הקשות בחיי, אם לא הקשה ביותר. נסענו בכל יום לביה"ח תל השומר. כימו, הקרנות, טיפולים אינטנסיביים - כל מה שאתה יכול לחשוב על המחלה הארורה הזו. עשיתי את כל המאמצים לנסות להציל אותה, ולא הצליח לי. לא הייתה סיבה להמשיך בטיפולים, כי הם לא עזרו לה. היינו נשואים 41 שנה".

לא קל לכתוב בתקופה כזו. גם לא היו לך הופעות לברוח אליהן.
"בשנתיים של הקורונה כמעט לא הופעתי, כי אני לא אוהב לא גגות ולא דשא, אבל בקרוב יהיה גם סיבוב הופעות. זו בהחלט הייתה תקופה לא קלה".

השיר החדש יוצא בתקופת עשייה פורה עבור לוי, שמתכנן בקרוב להוציא אלבום שבו כמה סינגלים שראו אור לאחרונה, לצד חומרים שלו שטרם נשמעו. בשנים האחרונות הוא עבד עם אמנים כמו פיטר רוט, חנן בן ארי וטונה, וניכר שחשוב לו לשתף פעולה עם שמות מדורות שונים של יצירה.

"אני סקרן ואוהב לנסות דברים חדשים. ב־2013 הקלטתי את האלבום 'קול וחומר', חומרים של חבר'ה משנות ה־80 וה־90 כמו רוקפור, אביב גפן ומשינה. גם הלהקה שיש לי כרגע הם חבר'ה מוכשרים וצעירים. זה כיף גדול שגם הם מעריכים את המוזיקה שעשינו בעבר", הוא משתף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר