"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר שחש ברע: דן שילון פונה לבית חולים

איש הטלוויזיה הנודע אושפז בבית החולים הלל יפה בחדרה כשהוא במצב יציב • הוא מזוהה בעיקר בזכות התוכנית "בשידור חי עם דן שילון", שנחשבה למדורת השבט במשך שנים ארוכות

,עודכן
0השמעה
דן שילון, צילום: יוסי זליגר

איש הטלוויזיה דן שילון אושפז היום (רביעי) בבית החולים הלל יפה בחדרה, לאחר שחש רע.

צוות רפואי של מגן דוד אדום פינה אותו אל בית החולים כשהוא במצב יציב ובהכרה. ראוי לציין כי תחילה דווח על כך שהוא עבר אירוע מוחי, אך משפחתו הכחישה את הדיווח.

שילון בן ה-81 הוא אושיית טלוויזיה ומגיש בולט, שפעיל כבר שישה עשורים בעולם התקשורת. תוכנית הדגל שהכי מזוהה עימו היא "בשידור חי עם דן שילון", שבמסגרתה מפורסמים ואנשים שונים ישבו במעגל והתראיינו. התוכנית, שנחשבה למדורת השבט במשך שנים ארוכות, שודרה בשנים 2000-1991 בערוץ 2 הניסיוני, ולמשך שנה ב-2013 בשידורי רשת תחת השם "המעגל".

האחים יגאל ודן שילון, ב-2012,צילום: מאיר פרטוש

הקריירה התקשורתית הענפה של שילון החלה ב-1961 בקול ישראל, שם החל לעבוד ככתב. בהמשך הגיע לרשות השידור שם עבד שנים ארוכות, ושימש עורך ומגיש "מבט" ו"מבט ספורט" וגם כמנהל מחלקת החדשות של הערוץ הראשון.

בשנים שלאחר ההצלחה של תוכנית המעגל שלו, שילון הגיש והשתתף בתוכניות שונות בזכייניות ערוץ 2. הוא אף הוציא שלושה ספרים: ספר אוטוביוגרפי בשם "בשידור חי" ושני ספרי מתח על יחסי תקשורת, הון ושלטון.

שילון נמנה עם משפחה תקשורתית במיוחד. אחיו הוא יגאל שילון, איש טלוויזיה וקולנוע המזוהה עם תוכנית המתיחות המיתולוגית "פספוסים". יגאל נפגע בשנים האחרונות בעקבות נפילה בביתו ומרותק לכיסא גלגלים. ולאחרונה החל להגיש את "חוזרים לפספוסים" ברשת.

שילון היה נשוי פעמיים והוא אב ארבעה. אשתו השנייה היא מירי שילון שעבדה כמנחה בטלוויזיה. בתו עדי, שחיה כיום בגרמניה עם השחקן יוסף סוויד ובתם, עבדה גם היא ככתבת ומגישה, ואף תיעדה בעבר את חייה ואת משפחתה המוכרת בתוכנית "מחוברים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר