"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

שי חי ותניה גרבר במשבר זוגיות

ל"ישראל היום" נודע כי הזוג המפורסם, שאחראי לכמה מהרגעים הזכורים ביותר בתולדות "האח הגדול", מתמודד עם בעיות • שי חי עזב את הבית

,עודכן
0השמעה
שי חי ותניה גרבר ביום חתונתם, צילום: ניר פקין

פרסום ראשון:שי חיותניה גרבר במשבר זוגיות. ל"ישראל היום" נודע כי הוא עזב את הבית.

השניים התפרסמו בבית "האח הגדול", שם הוא גם כרע ברך והציע לה נישואים. בחודש אוגוסט 2018 הם נישאו ובחודש נובמבר 2021 הם הפכו להורים לאחר שנולדה להם בת בכורה.

שי חי ב"האח הגדול",צילום: קוקו

על פי מקורבים, כאמור, אתמול (שני) עזב שי חי את הבית ועבר לגור בבית מלון. "הם במשבר והוא אכן עזב, אבל הם בעצמם לא יודעים עדיין לאן זה ילך", נמסר.

תגובת השניים לא הושגה עד מועד פרסום הידיעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר