שלומי שבת נדבק בקורונה בפעם השנייה

הזמר בן ה-67, שאושפז בגל המחלה הראשון והגיע למצב קשה, לא חש בטוב בימים האחרונים, ביצע בדיקה והתגלה שוב כחיובי לנגיף

שלומי שבת במסיבת העיתונאים ב-2020, צילום: ללא קרדיט

הזמר שלומי שבת חלה בשנית בקורונה.

בהודעה רשמית מנציגיו שיצאה הערב (שלישי) נכתב כי ״שלומי לא חש בטוב בימים האחרונים והרגיש חולשה. בעקבות כך ביצע בדיקת קורונה והתגלה כחיובי. מצבו טוב והוא נמצא בביתו״.

זו הפעם השנייה ששבת בן ה-67 נדבק בנגיף. הפעם הראשונה בה נדבק במחלה הייתה באוקטובר 2020, בגל המחלה הראשון. הזמר הובהל אז לבית חולים, שם אושפז למשך שלושה שבועות במצב קשה. בהמשך התראיין במסיבת עיתונאים בזום, כשהוא מחובר לצינור חמצן והודה לצוותים הרפואיים.

מסיבת עיתונאים עם שלומי שבת, ארכיון

״מאוד פחדתי והתחלתי להיזכר בכל מי שאני אוהב״, סיפר אז על רגעי האימה והפחד שחווה בשיא המחלה. ״הייתי במשך שלושה שבועות במקום שראיתי בו רק עיניים. כולם היו כמו חייזרים. פחדתי מאוד. זו האמת.

כל דבר קטן שאעשה אחרי המחלה אעריך אותו יותר״, סיפר אז. ״הרגע הקשה היה עוד לפני בית החולים, הוא היה בבית. כשהרגשתי שאני צריך להתאשפז זה היה רגע המשבר של החיים שלי…המחלה הזו גם פוגעת בך נפשית״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר