"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי הפרידה מהאקס המפורסם: האם מאיה קיי בזוגיות חדשה?
כוכבת הריאליטי, שהיא ובן זוגה לשעבר טל מורד נפרדו לפני כחצי שנה, נראתה במהלך דייט בתל אביב • אולי אתם תכירו אותו: הוא השתתף בעונה האחרונה של "נינג'ה ישראל" • כל הפרטים
מאיה קיי. צילום: אור גפן

אחרי הפרידה מהאקס המפורסם: האם מאיה קיי בזוגיות חדשה?

כוכבת הריאליטי, שהיא ובן זוגה לשעבר טל מורד נפרדו לפני כחצי שנה, נראתה במהלך דייט בתל אביב • אולי אתם תכירו אותו: הוא השתתף בעונה האחרונה של "נינג'ה ישראל" • כל הפרטים

,עודכן
0השמעה

ממשיכה הלאה?מאיה קיי, הדוגמנית ויוצאת תוכנית הריאליטי המצליחה "הישרדות", נראתה השבוע במהלך דייט – ולנו יש את הפרטים על בן הזוג הפוטנציאלי החדש שלה.

הכירו את איתי גרשון, בן 29 מתל אביב. גרשון הוא סטודנט ומפתח תוכנה, ואם השם שלו מצלצל לכם מוכר, הסיבה לכך היא שהוא השתתף בעונה האחרונה של "נינג'ה ישראל".

איתי גרשון,צילום: ללא קרדיט

כזכור, קיי ובן זוגה לשעבר,טל מורד, נפרדו לפני כחצי שנה,כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום". השניים הכירו במהלך צילומי "הישרדות", ועם הזמן הפכו לאחד הזוגות הבולטים, הפוטוגניים והמסוקרים ביותר בביצה המקומית. . כפי שדווח לאחרונה ב"ישראל היום", מורד וקיי עשו אודישנים לתוכנית "רוקדים עם כוכבים", כל אחד בנפרד.

קיי פרסמהלפני כשבועייםבפייסבוק מודעה להשכרה של הדירה שהיא ומורד גרו בה במהלך הזוגיות שלהם, אם כי זאת נעשה בצורה תמימה למדי – בלי להרחיב יותר מדי פרטים.

גרשון ב"נינג'ה ישראל",צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו