"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי הדיווח על המפגש בינה לבין האקס מנו: ניצן מ"חתונמי" שוברת שתיקה
כידוע, שני האקסים נצפו מבלים יחדיו, מה שהוביל לחרושת של שמועות בביצה המקומית • כעת היא בוחרת להגיב לדברים בסטורי שפרסמה בחשבונה באינסטגרם
ניצן ומנו ב"חתונמי". צילום: קשת 12

אחרי הדיווח על המפגש בינה לבין האקס מנו: ניצן מ"חתונמי" שוברת שתיקה

כידוע, שני האקסים נצפו מבלים יחדיו, מה שהוביל לחרושת של שמועות בביצה המקומית • כעת היא בוחרת להגיב לדברים בסטורי שפרסמה בחשבונה באינסטגרם

,עודכן
0השמעה

אחרי שדווח אתמול (שני) לראשונה ב"ישראל היום"על המפגש בין האקסים מ״חתונמי״, ניצן שיק ומנו, היא בוחרת להגיב היום לדברים.

חתונה ממבט ראשון: הפרודים צילום: משה בן שמחון (ארכיון)

״אני בוחרת להגיב לשמועות כי מדובר פה ממש בחיים של אנשים״, כך כתבה שיק בסטורי שפרסמה היום בעמודה באינסטגרם.

ניצן ומנו בסבב הקודם,צילום: אמיר מאירי

״אנחנו כבר לא בפריים טיים ולא לוקחים בחשבון שמפגש ברחוב יהפוך למחרת לשמועה שעלולה מאוד לפגוע. לגופו של עניין, מדובר במפגש ידידותי בין שני חברים ותיקים״, חתמה את דבריה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו