"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
צפו: זה מה שעשו ג'קי אזולאי והאקס בלילה שאחרי הפרידה
מדורי הרכילות הוצפו בדיווחים על הפרידה של כוכבת "הישרדות" מבן זוגה דניאל בוסי • בשעת לילה מאוחרת השניים העלו, כל אחד בעמודו הפרטי באינסטגרם, תיעוד שלהם משדרים עסקים כרגיל
ג'קי אזולאי| צילום: גיל קרמר

צפו: זה מה שעשו ג'קי אזולאי והאקס בלילה שאחרי הפרידה

מדורי הרכילות הוצפו בדיווחים על הפרידה של כוכבת "הישרדות" מבן זוגה דניאל בוסי • בשעת לילה מאוחרת השניים העלו, כל אחד בעמודו הפרטי באינסטגרם, תיעוד שלהם משדרים עסקים כרגיל

,עודכן
0השמעה

אמש (ראשון) בסמוך לשעה שבע בערב, פורסמה באתרי הרכילות ההודעה על הפרדת הכוחות שלג'קי אזולאי(38) ובן זוגה בשנה האחרונה דניאל בוסי בן ה-25, שהתרחשה על פי הדיווח זמן קצר אחרי ליל הסדר. מאז הרשת הוצפה באינספור כתבות, כשבחלקן אף צוין כי אזולאי מסרבת להגיב בנושא. בשעות הערב היא העלתה תמונה שלה בצירוף כמה מילים לסטורי כתגובה למבול ההודעות שככל הנראה קיבלה בשל הפרסומים: "לכל המודאגים, אני שמחה ומאושרת!", כתבה ג'קי. מאוחר יותר, בסמוך לחצות, העלתה השפית לסטורי סרטון קצר מתוך מעלית שבו היא נראתה מאופרת ולבושה ליציאה, כשהיא במצב רוח מרומם.

ג'קי אזולאי קורעת את העיר

שעה לאחר מכן העלה בוסי תמונה משלו מתוך פאב תל אביבי בצירוף הכותרת "ערב טוב", כשהוא אוחז בכוס יין. העניין לא הסתיים כאן, ואזולאי המשיכה להעלות בשעות הקטנות של הלילה סרטונים מתוך בילוי שלה כרווקה בבר ברחוב דיזנגוף בתל אביב, במה שנראה כמו ניסיון הדדי של השניים להוכיח כי למרות הפרידה, החיים ממשיכים כרגיל ובמלוא המרץ והחשק. נציין כי השניים עדיין עוקבים אחד אחרי השנייה ברשת החברתית.

כזכור, ג'קי הכירה את דניאל במסיבה במועדון בתל אביב, זמן קצר לאחר גירושיה מבעלה ישראל אזולאי. באחד הראיונות שהעניקו השניים לתקשורת רק לפני חודשיים, הם הביעו ביטחון מוחלט בקשר. "מבחינתי, זה יכול להיות לכל החיים", הכריזה אז אזולאי באופטימיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו