כשני מיליון שקלים בשנה: אלה תנאי השכר במגדל של שופט העליון בדימוס

חברת הביטוח עדכנה את הבורסה בדבריו תנאי השכר של חנן מלצר שהתמנה לאחרונה לעמוד בראש הדירקטוריון

שופט העליון בדימוס מלצר, צילום: צחי מרים

חברת הביטוח מגדל מסרה פרטים לבורסה היום (ראשון) בדבר מינויו של שופט בית המשפט העליון חנן מלצר ליו"ר הדירקטוריון שלה. בין היתר דווח כי שכרו החודשי של מלצר יעמוד על 159 אלף שקלים עבור שני שליש משרה.

מדובר בשכר של קרוב לשני מיליון שקל בשנה. כמו כן, השופט בדימוס יהיה זכאי ל-26 ימי חופש בשנה, שבעה ימי הבראה ורכב צמוד.

עוד נכתב כי "ההוצאה השנתית החזויה, לרבות ההוצאה בפועל, בגין התגמול לשופט בדימוס מלצר, לא תעלה בכל מקרה על שלושה וחצי מיליון שקל, במכפלת היקף המשרה של השופט בדימוס מלצר, בתוספת הפרשה לתגמולים לרבות אובדן כושר עבודה על פי דין, והפרשות לפיצויים על פי דין".

המשנה לנשיאת בית המשפט העליון לשעבר, השופט חנן מלצר, ומי שכיהן עד לאחרונה גם כיו"ר ועדת הבחירות המרכזית לכנסת, התמנה לאחרונה לתפקיד יו"ר חברת הביטוח מגדל. בכובעו השני מחזיק השופט לשעבר מלצר גם בתפקיד יו"ר מועצת העיתונות, תפקידו שאותו הוא ממלא בהתנדבות מלאה לאחר פרישתה של השופטת דליה דורנר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר