קריאות אנטישמיות וגזעניות הן תופעה מכוערת המוכרת במגרשי כדורגל, אולם כעת נראה שהיא זלגה גם לאולמות הנחשבים "תרבותיים" יותר. קבוצה בת שמונה ישראלים, ובהם שני חיילים בחופשה, שנכחו בהופעה של ביונסה בברלין בסוף השבוע, נתקלו בקריאות אנטישמיות בנוסח: "יהודים מסריחים" ו"תחזרו לישראל".
התקרית אירעה באולם o2 המפורסם בבירה הגרמנית, לאחר שקבוצת הישראלים הקדימו להגיע להופעה והצליחו להתמקם בשורה הראשונה. אלא שמעריצים גרמנים שנעמדו מאחוריהם לא אהבו את הרעיון.
על פי שניים מהנוכחים במופע, חיילי צה"ל בחופשה, הגרמנים קיללו אותם ודחפו אותם. "הם צעקו לנו 'יהודים מסריחים', 'תחזרו לישראל', דחפו אותנו ומשכו אותנו לרצפה", מספר אחד הישראלים. "בשלב מסוים כשהם ראו שאנחנו לא רוצים לפנות את המקום החלו 50 איש לצעוק לנו "go, go".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו