המצב הזה, למרבה השמחה, מתחיל להשתפר, והסנונית הראשונה היא מסעדת "מאריס" שפתח ברמת אביב המסעדן יקי כביר (סרפינה). בראש המסעדה, שעוצבה בצורה די מרשימה על ידי המעצבת ראיין לב ארי, עומד השף למי ניפוסי, שמכר אוכל טורקי מביתו בשכונת שפירא בתקופת הקורונה ולפני כן עבד, בין היתר, בסושיאל קלאב ובסנטה קתרינה. מדובר כאן במסעדה טורקית אותנטית, הרבה יותר מתוחכם משווארמה, טורק לחמג'ון וכנאפה שאנחנו נתקלים בהם בדרך כלל. כל הנ"ל הם סיבה מספיק טובה עבורנו לצאת למקום, לשוחח עם כביר וניפוסי, ולהכיר את המנות הפחות מוכרות לעם ישראל מהמטבח הטורקי, הלגמרי אנדרייטד.
בתיאבון!