"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
רונן צור יוביל את המו"מ מטעם מפלגת העבודה
היועץ המוערך, שבעבר עבד עם יו"ר כחול לבן בני גנץ, יוביל את המו"מ מטעם העבודה להקמת ממשלה בגוש השינוי • רונן צור בחר שלא להגיב בנושא
אפשר כמובן גם לבקר אותו. רונן צור| צילום: רמי זרנגר

רונן צור יוביל את המו"מ מטעם מפלגת העבודה

היועץ המוערך, שבעבר עבד עם יו"ר כחול לבן בני גנץ, יוביל את המו"מ מטעם העבודה להקמת ממשלה בגוש השינוי • רונן צור בחר שלא להגיב בנושא

,עודכן
0השמעה
רונן צור
צור, יועץ אסטרטגי ופוליטי ומומחה לניהול משברים, שבעברו כיהן כמה חודשים כח"כ מטעם מפלגת העבודה לפני כשני עשורים, ליווה את גנץ מתחילת דרכו הפוליטית בתקופה שבה כחול לבן הגיעה לשיאה. כיום, הוא נחשב לדמות בולטת באולפני הטלוויזיה, בעיקר בתכנית "פגוש את העיתונות" בהנחייתה של רינה מצליח בשידורי קשת 12.
לצדו של צור במו"מ של מפלגת העבודה יהיה עו"ד אלון גלרט, ששימש כיועץ המשפטי של משרד ראש הממשלה, וייעץ לראשי הממשלה אהוד ברק ואריאל שרון במגוון סוגיות ציבוריות וחוקתיות.
מי שמנהלים את המו"מ מטעם יש עתיד הם יו"ר יש עתיד יאיר לפיד ויועצו הלל קוברינסקי. בתוך כך, שר הביטחון בני גנץ הודיע כי מינה את עו"ד רונן אביאני לנהל מטעם כחול לבן את המגעים להקמת ממשלת השינוי.
רונן צור בחר שלא להגיב בנושא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו