הטרגדיה בחצור הגלילית: בהקלטה שפורסמה הערב (ראשון) נשמעת אושר דרעי ז"ל, בת ה-22 שמתה כתוצאה מתגובה אלרגית לחלב, משוחחת עם אימה גלית לאחר שאכלה קצפת חלבית במסעדה.
"אין לי אוויר. את לא מאמינה, אכלתי במסעדה והזמנו קינוח. הגיע קינוח חלבי", סיפרה אושר. האם שואלת אותה איך ייתכן שבמסעדה בשרית הגישו מנה חלבית. "הוא (ככל הנראה מנהל המסעדה - ע"ח) לא ידע, נגמרה לו הקצפת והוא שלח את אחד העובדים לקנות והקצפת הייתה חלבית. אני לא מרגישה טוב, אני הולכת למות", היא אומרת. גלית שואלת את אושר ז"ל אם היא מתפנה לבית חולים, ובתה ענתה לה "אני חייבת".
כזכור, דרעי יצאה עם חברתה, אלה שושן, לחגוג את יום העצמאות במסעדה בקריית שמונה. כשהשתיים סיימו לאכול את המנה העיקרית היא ביקשה קינוח עם קצפת שהיתה אמורה להיות פרווה. ככל הנראה הקצפת במסעדה נגמרה, ואחד מהעובדים נשלח לקנות קצפת מחנות סמוכה וקנה אחת חלבית. מייד לאחר שאכלה את הקצפת חשה ברע, אולם לא היה בידיה מזרק אפיפן, שנועד למקרה של תגובות אלרגיות ושבדרך כלל נשאה איתה.
כזכור, לאחר מותה של דרעי ז"ל המשטרה עיכבה לחקירה חמישה עובדי המסעדה בחשד לגרימת מוות ברשלנות. החקירה נמשכת, והחשד נגד העובדים נותר נכון לעכשיו על כנו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו