"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
הזדמנות: טיסות לאבו דאבי ב-99 דולר
חברת "איתיחאד" מציעה מבצע משתלם במיוחד לנוסעים לבירת איחוד האמירויות • בחברת התעופה יאפשרו מעבר בחינם לדובאי, מרחק של כשעה נסיעה
מטוס חברת "איתיחאד" | צילום: סיון פרג'

הזדמנות: טיסות לאבו דאבי ב-99 דולר

חברת "איתיחאד" מציעה מבצע משתלם במיוחד לנוסעים לבירת איחוד האמירויות • בחברת התעופה יאפשרו מעבר בחינם לדובאי, מרחק של כשעה נסיעה

שמעון יעיש
, עודכן

חברת התעופה איתיחאד, שהחלה להפעיל ביום שלישי שעבר טיסות ישירות מאיחוד האמירויות לישראל, יוצאת במבצע למהירי החלטה – טיסות ישירות ב-99 דולרים לכיוון. המבצע יהיה תקף החל מהלילה (בין ראשון לשני) בחצות ולמשך 24 שעות בלבד.



מי שיספיק לתפוס את המבצע בזמן, יוכל לרכוש כרטיסים לטיסות שייצאו לאבו דאבי עד ה-30 בנובמבר השנה. ישנם לא מעט כרטיסים לשני הכיוונים. מי שלא יספיק לתפוס את המחיר הזול בזמן, יוכל ליהנות ממבצע משתלם שיימשך עד ה-20 באפריל – טיסות ישירות ב-149 דולרים לכיוון.



בחברת התעופה ייאפשרו מעבר בחינם לדובאי, מרחק של קצת יותר משעה נסיעה. החברה תפעיל את הטיסות לישראל במטוסי הדרימליינר שלה וכזכור, הכניסה לאבו דאבי אפשרית מהשבוע שעבר, ללא צורך בבידוד לאזרחים ישראלים.



החברה מציעה גם מושבי ביזנס במחירים שמתחילים מ-699 דולרים. משך הטיסה לאבו דאבי הוא כשלוש שעות וישנו צורך בבדיקות קורונה לפני ההגעה ליעד. החברה מפעילה כרגע שתי טיסות שבועיות לישראל והצפי הוא, שכאשר יעדי המזרח ייפתחו והביקושים ייעלו, כך תעלה גם תדירות הטיסות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...