"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הילדה שנכנסה להיריון בגיל 13 הפכה לכוכבת רשת

דריה סודנישניקובה התפרסמה לאחר שנכנסה להיריון בגיל 13 בלבד • היום היא מקדמת מוצרים ברשת, מרוויחה משכורת גבוהה ומפרנסת את כל משפחתה

,עודכן

הנערה דריה סודנישניקובה התפרסמה לאחר שנכנסה להריון בגיל 13, לכאורה מאיוון, החבר שלה בן ה-10. כעת, הנערה בת ה-14 מרוויחה כ-5,000 ליש"ט מפרסומיה באינסטגרם, בהם היא מקדמת מוצרים לתינוקות ולחברות שונות בתחום בפני מאות אלפי העוקבים שלה בכל העולם.


View this post on Instagram

A post shared by Даша Суднишникова (@uverdig.life)

כזכור, הפרשה החלה לפני שנה, בעת שסודנישניקובה נכנסה להיריון בגיל 13. בתחילה היא טענה כי מי שהכניס אותה להיריון היה החבר שלה בן ה-10, איוון. אולם בשל גילו הצעיר של איוון, מדענים טענו כי לא יתכן שהוא אבי התינוקת אמיליה, שנולדה לפני שבעה חודשים, כיוון שגופו כלל לא היה מסוגל לייצר תאי זרע בשל גילו הצעיר. בהמשך, בחקירת המשטרה,הודתה דריה כי נאנסה על ידי תלמיד תיכון בן 15, אך התביישה להודות בכך.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

@kykyderkao

оригинальный звук - Даша Суднишникова

הנערה פתחה מספר דפי אינסטגרם, טיקטוק וערוץ יוטיוב, ובעקבות העניין העולמי הרב ועשרות אלפי העוקבים אחריה, חברות אופנה וחברות אוכל לתינוקות פנו אליה לאחר לידת בתה כדי שתקדם מוצרים שלהן. לטענתה, היא מרוויחה כעת כ-5,000 ליש"ט לחודש, סכום ששווה ל-12 משכורות של אדם אחר בסביבת מגוריה בסיביר. כך הפכה הילדה הצעירה למפרנסת המרכזית של משפחתה כולה למעשה.


View this post on Instagram

A post shared by МАТЬ В 14 (@sudnishnikova.darya)

מעריציה הרבים של דריה עוקבים אחרי כל פרסום שלה. דריה עצמה מאושרת מהמצב ואומרת כי "אני מרוויחה כעת המון כסף. אני יכולה לתת לתינוקת שלי כל מה שהיא צריכה וזקוקה לו וגם לפרנס את המשפחה שלי. אני מרוויחה הרבה יותר ממה שהרווחתי אי פעם או ממה שההורים שלי הרוויחו, אז לא אכפת לי גם אם יש מי שמבקר אותי".


View this post on Instagram

A post shared by МАТЬ В 14 (@sudnishnikova.darya)

הדבר היחיד שמטריד את הצעירה אלו המורים בבית הספר אליו היא הוכרחה לחזור ללמוד. "המורים נותנים לי ציונים נמוכים בכוונה ולא מתחשבים בי" היא טוענת.


View this post on Instagram

A post shared by Даша Суднишникова (@uverdig.life)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר