"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סער ובנט חתמו על הסכם עודפים

יו"ר "תקווה חדשה" גדעון סער ויו"ר "ימינה" נפתלי בנט חתמו על הסכם עודפים לקראת הבחירות • במקביל: מגעים לאיחוד בין ימינה לבית היהודי

,עודכן
צילום: אורן בן חקון // גדעון סער ונפתלי בנט

חיבור מסמן לבאות?מפלגות "ימינה" ו"תקווה חדשה, בראשותם שלנפתלי בנטוגדעון סער,הודיעו היום (שני) כי חתמו על הסכם עודפים בבחירות הקרובות.

המשמעות היא שסך הקולות עבור שתי המפלגות ייחשב ביחד לקביעת מספר המנדטים המוקצים להם בכנסת, כאשר לאחר קביעת מס' המנדטים הם יחולקו ביניהן לפי גודלן היחסי. מטרת הסכם עודפים היא לרוב למנוע בזבוז קולות ו"זריקת פתקי הצבעה לפח", שלא מתכנסים לכדי מנדט שלם.

המפלגות הודיעו על חתימת הסכם העודפים, אולם טרם פורסמה התייחסות של ראשי המפלגות למהלך.

יש לציין שמוקדם יותר היום הודיעהמפלגת הבית היהודי, בראשות השר לענייני ירושלים ומורשת הרב רפי פרץ, כי היא מנהלתמשא ומתן עם ימינה לטובת ריצה משותפת בבחירות הקרובות.

"אנו מנהלים משא ומתן עם ימינה לריצה משותפת והשבת האחדות לציונות הדתית", נמסר מהמפלגה. "השיחות עם נפתלי בנט מתנהלות ברוח טובה, מתוך כוונה לאחד את השורות ולפעול למען עם ישראל, ארץ ישראל ותורת ישראל כבעבר. אנחנו מקווים לסגור עם בנט בקרוב".

לפי דיווחים בתקשורת, הרב פרץ שוקל לפרוש מהחיים הפוליטיים.בסקרים של חדשות 12 ושל חדשות 13 שפורסמובשבוע שעבר, ימינה השיגה בשניהם 12 מנדטים - אך הבית היהודי לא עברה את אחוז החסימה באף אחד מהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר