אם היינו מצליחים לשים את ידינו (ואת אוזנינו) על הפלאפון של האחיות לבית חדיד, הדבר הראשון שהיינו עושים הוא לשנות להן את הרינגטון ללהיט של אריק לביא "למה לא אמרת לי", בדגש כמובן על השורה "למה לא סיפרת שאחותך יפה ממך".
ארבע אחיות יש בבית משפחת חדיד. אתם מכירים בעיקר את האחיות הצעירות יותר בשושלת ,דוגמניות העל ואושיות הרשת והרכילות ג'יג'י ובלה (ואת האח אנואר) אך זאת לא מעט בזכות הזוגיות שלו עם הזמרת דואה ליפה. לשתי דוגמניות העל הצעירות, 25 ו-23 בהתאמה, יש שתי אחיות בוגרות נוספות.
View this post on Instagram
מדורי הרכילות כמובן היו שמחים לו האחיות הגדולות לבית חדיד, מריאל (40) ואלאנה (35) היו כעורות וחסרות סטייל כמו אחיותיה החורגות של סינדרלה, אך השתיים (שנולדו למוחמד חדיד ואשתו הראשונה מרי באטלר) יפות ומוצלחות לא פחות מאחיותיהן המפורסמות מהן.
אחותי, את קופי פייסט
זקנת השבט, מריאל, היא האחות שבוחרת כך נראה להתרחק הכי הרבה ממדורי הרכילות והמצלמות, ומעדיפה לבלות חלק ניכר מזמנה עם שני ילדיה הקטנים ולתחזק את אתר הלייף סטייל שלה - living well with Marielle.
View this post on Instagram
אמרנו להתרחק מהמצלמות? ובכן כשאת אחותן של שתי דוגמניות על מצליחות ובת למשפחה מתוקשרת ועתירת ממון, את לא באמת יכולה להתכחש לגלאם שזורם בעורקייך מלידה. מריאל, שהיא אשת עסקים וגם סוג של מעצבת, מתחזקת חשבון אינסטגרם צבעוני ומלא סטייל (שפועל תחת השם mariellemama ומונה 235 אלף עוקבים) ובמקביל היא גם שותפה לליין משקפי שמש מצליח Hadid Eyewear שייסדה יחד עם אביה ואחותה אלאנה.
קשה לפספס את הדמיון הפיזי בין מריאל לג'יג'י – עיני התכלת, הבלונד והפיגורה המרשימה. רבים טוענים כי מריאל היא למעשה גרסה בוגרת יותר של ג'יג'י , וכשהשתיים מצולמות יחד קשה להתווכח עם האבחנה הזו.
View this post on Instagram
גם האחות הצעירה של מריאל, אלאנה היא פאשניסטה לא קטנה, וגם במקרה שלה נראה כי הגנים המשובחים השאירו את חותמם. ברזומה שלה אפשר למצוא ליין חולצות מיוחד שעיצבה (שזכה לשם Current Moji והציג חולצות עם עיצובי אימוג'יז חצופים), שותפות בליין משקפי השמש של אחותה ואביה וכן כמה שיתופי פעולה אופנתיים גם מהצד של הפרזנטורית, ביניהם קולקציית קפסולה שעיצבה עבור מותג האופנה לו אנד גריי מבית האופנה של אן טיילור.
View this post on Instagram
אלאנה, שהייתה בעברה גם קניינית אופנה וסטייליסטית, מתחזקת כמו אחיותיה חשבון אינסטגרם פעיל וצבעוני (תחת השם lanzybear עם 283 אלף עוקבים, ועוקבת אחרי שלומית מלכה, יהודה לוי, עומר אדם ודר זוזובסקי). למרות שאביה ואחיותיה למחצה ג'יג'י ובלה מרבים להביע תמיכה בפלסטינים (מוחמד חדיד אביהן אייל הנדל"ן נולד בנצרת ונמלט עם משפחתו לסוריה לאחר קום המדינה), אלאנה ניהלה לפי הדיווחים מערכת יחסים רומנטית בת שנה וחצי עם ספר ישראלי בשם אלעד עידן בשנת 2018 ואפילו הגיעה לבקר אותו בארץ.
View this post on Instagram
בדומה לשלוש האחיות שלה, גם אלאנה נראית כאילו יצאה מבין דפי הכרומו של מגזין אופנה עם לוק של דוגמנית: עיני תכלת, שיער בלונדיני, פיגורה דקיקה וחוש סטייל מפותח וייחודי.
למרות שפערי השנים בין האחיות למחצה הם לא קטנים, הן שומרות על יחסים קרובים ומרבות לפרגן האחת לשנייה, לשתף פעולה מקצועית ולהצטלם יחד גם מחוץ לשעות העבודה.
אין ספק שהצאצאית החדשה של ג'יג'י זכתה בדודות שיהפכו את החיים שלה למלאי גלאם, עוד בטרם תלמד להגיד את המילה סלפי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו