בית משפט השלום בחיפה גזר הבוקר (חמישי) על שחקן התאטרון והטלוויזיה משה איבגי חצי שנת עבודות שירות ומאסר על תנאי, לאחר שהורשע בהטרדה מינית בחודש ינואר האחרון. בנוסף, יפצה השחקן את המתלוננת ב-10,000 שקלים.
סניגורו של איבגי, עוה״ד מיכאל כרמל אמר בתום הקראת גזר הדין כי אינו מסכים עם שליחתו לעבודות שירות: "נצטרך לשקול אחרי קריאת גזר הדין אם נערער עליו", אמר עוה״ד כרמל. "אני שמח שהשופט מצא לנכון להטיל עונש מאוזן יחסית",
בדיון שנערך לפני כחודש דרשה הפרקליטות לגזור על השחקן הוותיק 15 חודשי מאסר, כאשר סנגורו, עורך הדין מיכאל כרמל, דרש מאסר על תנאי בלבד.
כזכור, נגד איבגי הוגש כתב אישום בגין עבירות מין בעקבות תלונה של שתי עובדות שעבדו עימו והתלוננו כי הטריד אותן. בינואר האחרון הורשע השחקן בן ה-66 בביצוע מעשה מגונה אולם זוכה משני אישומים נוספים מחמת הספק: של מעשה מגונה והטרדה מינית. הוא הועמד לדין סך הכל בגין ארבעה מקרים של מעשים מגונים ובשלוש עבירות של הטרדות מיניות בנשים שעמן עבד בעבר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו