תקוה: על אהבה והלבשה תחתונה
זוכת "האח הגדול" תקוה ממשיכה לנצח והפעם כפרזנטורית של מותג הלבשה תחתונה • בדקנו איתה מה שלום ליאור ומה יש לה להגיד על המאהב החדש
תקוה מדגמנת:תקוה גדעון, זוכת "האח הגדול", שגם הספיקהלהופיע בסרט קצרשל מאור זגורי, הוסיפה לעצמה את טייטל הדוגמנית ונבחרה לככב כשגרירת מותג ההלבשה התחתונה והפנאי FIX.
•תקוה גדעון מותקפת: "בריונית, רומסת אנשים"
•תקוה גדעון במסר מרגש על עולי אתיופיה
•תקוה: "בואו נדבר על המשקל שלי"
כתבת: לי מור // צלם: משה בן שמחון
בסוף השבועהסירה גדעון עוקבמהאקס ליאור דואק, בן זוגה של עומר נודלמן, הפרזנטורית הקודמת של המותג. דואק בתגובה הסיר בחזרה, ובכך הגיע לסיומו סיפור האהבה היפה מהריאליטי. בין שני האירועים התייצבה גדעון בבניין רשת, שם קיבלה את מיליון השקלים שבהם זכתה.
ניצלנו את צילומי הקמפיין כדי לבדוק עם תקוה אם יש קשר לעובדה שעומר נודלמן כבר לא הפרזנטורית של החברה להצטרפותה שלה, אילו עוד טייטלים צפויים בעתידה המזהיר ומיהו אותו גבר מסתורי עמו היא יוצאת.



