"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שר באיחוד האמירויות ינאם בכנס יהודי
ד"ר אנואר גרגאש יישא דברים בכינוס השנתי של הוועד היהודי-אמריקני שייערך באופן מקוון
צילום: רויטרס // גרגאש. ינאם בכנס השנתי של הוועד היהודי-אמריקני

שר באיחוד האמירויות ינאם בכנס יהודי

ד"ר אנואר גרגאש יישא דברים בכינוס השנתי של הוועד היהודי-אמריקני שייערך באופן מקוון

,עודכן

ד"ר אנואר גרגאש, שר באיחוד האמירויות, ינאם ביום שלישי הקרוב בכנס של ארגון יהודי, במסגרת הוועידה השנתית של הוועד היהודי-האמריקני (AJC).

בוועידה, שתתקיים באופן מקוון, ישתתפו בין השאר קנצלרית גרמניה אנגלה מרקל, מזכ"ל הליגה המוסלמית הסעודי שייח' ד"ר מוחמד אלעיסא, וכן ראש הממשלה החליפי ושר הביטחון בני גנץ. הוועידה תיפתח ביום ראשון ותסתיים בחמישי, וינאם בה גם ראש ממשלת יוון קיריאקוס מיטסוטאקיס.

הוועידה השנתית תעסוק בנושאים שעל סדר היום היהודי העולמי, בהם תופעות האנטישמיות המתרחבות, ביטחון מדינת ישראל, תוכנית השלום של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, ומקומם של היהודים בפוליטיקה האמריקנית על רקע הבחירות לנשיאות.

באופן מסורתי, הכנס מתקיים בכל שנה בוושינגטון הבירה, ובשנת 2018 הוא נערך בירושלים, לציון 70 שנה למדינת ישראל. מדי שנה משתתפים בכנס כ-3,000 מנהיגים יהודים ולא-יהודים מכל העולם, שדנים בסוגיות שעל סדר היום הדיפלומטי והיהודי העולמי. השנה, בשל מגפת הקורונה, הכנס ישודר בפלטפורמות הדיגיטליות השונות של AJC וכן באתר הארגון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו