עכשיו זה רשמי: אלישיה קיז תופיע בארץ. זה יקרה ב-4 ביולי (יום העצמאות של ארה"ב) בהיכל נוקיה. זו תהיה הפעם הראשונה שבה קיז, בת 32, מגיעה לישראל, וזה יקרה במסגרת סיבוב ההופעות העולמי שלה "Girl on Fire". מכירת הכרטיסים להופעה כבר החלה. מחיר כרטיס: החל מ-220 שקלים.
קיז, ילידת מנהטן, היא אחת מזמרות הסול R&B המצליחות והאהובות בעולם. אלבומיה נמכרו עד היום ביותר מ-30 מיליון עותקים ואף זיכו אותה בפרסים רבים, ובהם 14 פרסי גראמי. כישרונה שבה אפילו את ליבו של בוב דילן, שהקדיש לה מחווה בשירו "Thunder on the Mountain" משנת 2006.
קיז מגיעה אלינו בכושר נהדר. אלבומה החמישי, "Girl on Fire", יצא בנובמבר האחרון וזכה לשבחים. בסוף השבוע היא נתנה הופעה סוחפת במחצית משחק האולסטאר של ליגת
האן.בי.אי. מול עיניהם של קולגות כגון ג'יי זי וביונסה היא סיפקה לקהל הנלהב תצוגת תכלית של להיטיה, ובהם כמובן "Empire state of mind". היא גם זכתה למעמד המכובד של ביצוע ההמנון האמריקני בסופרבול האחרון - המשדר הנצפה ביותר בארה"ב.
"אני מתרגשת להגיע למקומות חדשים בסיבוב ההופעות הזה, ובהם תל אביב", מסרה קיז בהודעה הרשמית על הגעתה לארץ, "אני מחכה בקוצר רוח להרגיש את האנרגיה של הקהל סביבי אין דבר מדהים מזה".
לדברי המפיק שוקי וייס, "להביא לארץ אמנית בסדר גודל כזה ובשיא הצלחתה העולמית, זה כמעט בגדר חלום. אחרי לא מעט שיחות ובדיקות טכניות אני שמח להביא את הבשורה העולמית הזאת, כשהיא בשיאה, לקהל הישראלי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו