"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בריית'ווייט: "באתי לטווח ארוך"
לקראת המשחק הביתי מול סוסיאדד (שבת, 19:30), חלוצה הטרי של ברצלונה, הצהיר כי יישאר בקאמפ נואו תקופה ארוכה
צילום: אי.אף.פי // ברית'ווייט בקלאסיקו מול מרסלו. בטוח שבארסה תזכה באליפות

בריית'ווייט: "באתי לטווח ארוך"

לקראת המשחק הביתי מול סוסיאדד (שבת, 19:30), חלוצה הטרי של ברצלונה, הצהיר כי יישאר בקאמפ נואו תקופה ארוכה

,עודכן

באמצעות אישור מיוחד של ההתאחדות הספרדית, מרטין בריית’ווייט הצטרף לפני כמספר שבועות לברצלונה על מנת לחזק את הקטאלונים. בארסה הייתה חייבת חיזוק בהתקפה לאור הפציעות של עוסמאן דמבלה ולואיס סוארס ורכשה מלגאנס את הדני תמורת כ-18 מיליון יורו.

ביום ראשון האחרון שותף ברית'ווייט בקלאסיקו הראשון שלו ולא הצליח לעזור לקבוצתו שהפסידה ליריבה המושבעת, ריאל מדריד. מחר (שבת, 19:30) ה'בלאוגרנה' תנסה לחזור למסלול הניצחונות במשחק ביתי לא פשוט מול ריאל סוסיאדד. לקראת המשחק ערך החלוץ ראיון מקיף בתקשורת הספרדית וסיפר בין היתר על ההתאקלמות שלו, על אושר לשחק לצד ליונל מסי ועל הסיכויים לזכות באליפות.

ברית'ווייט מאושר עם חבריו באימון ברצלונה // צילום: אי.אף.פי

בריית’ווייט סיפר על החודש הראשון במועדון: “זה מועדון פשוט ענק, אני חווה הרגשה מיוחדת מאוד, יש כאן משפחתיות, כולם באים לעזרתי, האנרגיה חמה וכולם חיוביים מאוד. הכל קרה לי מהר מאוד, אבל ברור שזה יותר מרק חלום שלי, אני הכי מאושר שיש. חתמתי עד 2024, אני רוצה להיות פה כמה שיותר זמן".

על קבלת הפנים שקיבל מהחברים לחדר ההלבשה: "השחקנים פה כוכבים גדולים אבל תמיד מחייכים וגורמים גם לך להרגיש טוב, אני מעריך את זה מאוד. אני רוצה להוכיח שאני יכול לשחק בקבוצה ברמה הזו. זה מדהים מבחינתי לראות את מסי על המגרש, זה אפילו מדהים יותר להתאמן איתו בכל יום. הוא בחור נהדר, אני מנסה ללמוד ממנו כמה שיותר, הוא מנסה תמיד לסייע לכולם".

ברית'ווייט עם מסי. "בחור מדהים, מנסה ללמוד ממנו" // צילום: אי.אף.פי

על הציפיות האישיות עד סיום העונה: "אני בטוח שככל שנשחק יותר, הקשר ישתפר. ברגע שאבקיע את השער הראשון שלי אני לא אחסוך בחגיגות, את זה אני מבטיח. אני כבר מרגיש טוב ולומד את השחקנים שלצדי. כשאני לא מתאמן אני יושב בבית ורואה קטעי וידאו בבית כדי להשתפר".

הדני נשמע אופטימי לגבי הסיכוי לזכות באליפות למרות ההפסד לריאל: “אני מכיר את הקבוצה הזו ואני מרגיש את האנרגיות הטובות, אני בטוח ב-100% שנזכה בתואר. יש אמונה ונעבוד קשה כדי שזה יקרה. יש ציפייה של האנשים שבכל משחק ננצח 3 או 4:0 כי זו בארסה, אבל אם זה לא קורה מדובר באסון. בקלאסיקו שיחקנו פחות טוב, אבל תמיד אפשר להשתפר ובכל מקרה צריך להתקדם”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו