"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מה חיפש זמר דתי בבית הלוויות?
נמואל הרוש מציג סינגל חדש, עם קליפ שצולם בבית הלוויות בת"א • ימים ספורים קודם לכן צולמה נועה קירל באותו הלוקיישן • צפו בבכורה
נמואל הרוש // צילום: יחצ

מה חיפש זמר דתי בבית הלוויות?

נמואל הרוש מציג סינגל חדש, עם קליפ שצולם בבית הלוויות בת"א • ימים ספורים קודם לכן צולמה נועה קירל באותו הלוקיישן • צפו בבכורה

,עודכן

לפני מספר ימים פורסם כי נועה קירל פרסמה סינגל חדש בשם "אם אתה גבר" שהקליפ שלו צולם בלוקיישן לא שגרתי בעליל – בית הלוויות רידינג שבתל אביב. מסתבר שמבלי לדעת, כמה ימים אחרי הצילומים של נועה קירל המקום עבר "הכשרה" והפך לסט צילומים גלאט כשר לטובת קליפ של הזמר הדתי נמואל הרוש.

מיד לאחר צאת השבת פשטו על המקום אנשיו של הרוש, ולאחר הכנות החלו בצילום הסינגל החדש "הלוך ושוב". מדובר בשיר שעוסק בהתמודדות של האדם בתהליך האמונה ביום-יום של חיפוש ומציאה שאלות ותשובות. מילות השיר, אמרו אנשי הצוות, מקבלות משמעות עצומה בין כותלי המקום המחבר חיבור קוסמי בין החיים לאלו שכבר לא. במהלך הקליפ אל נשטפו חברי הלקה בניצוחו של דני אבידני (שגם חתום על העיבוד וההפקה המוזיקלית), ביחד עם כלי הנגינה במים.

הרוש נולד וגדל בצרפת, וכנער עלה לבד לישראל. הוא מגיע מבית אירופאי מוזיקלי טיפוסי, ויוצר מוזיקה במגוון סגנונות שאותם הכיר וספג בילדותו. בין היתר הוא שר בתמהיל שכולל מוזיקה יהודית, סול, ג'אז ואף נגיעות אופראיות. בימים אלו הוא מחלק את זמנו בהופעות בישראל לקהילות יהודיות ברחבי הגלובוס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו