"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"האח הגדול": דייר נוסף נחשף

ההכנות לעונה החדשה של הריאליטי "האח הגדול" בעיצומן, ולנו יש עוד דייר חדש לחשוף בפניכם, ועושה רושם שאחד מעניין במיוחד • כל הפרטים

,עודכן
מי ייכנס לבית "האח הגדול"?

דייר חדש של "האח הגדול" נחשף:בקרוב מאודתצא לדרך עונה חדשה של תוכנית הריאליטי "האח הגדול" ברשת 13. ל"ישראל היום" נודע כי אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, בין המתמודדים גם אוראל אלוש, דוגמן פלאס סייז וגיי מוצהר.

הבחירה בו מעניינת, שכן בתקופה האחרונה דוגמניות הפלאס סייז כיכבו בכותרות, ועכשיו יככב בפריים טיים דווקא דוגמן.


View this post on Instagram

A post shared by Orel Alloushe (@orelalloushe)on

Oct 21, 2019 at 5:12am PDT

לאחרונה סיפרנו לכם על שני מתמודדים נוספים שצפויים להיכנס לבית האח, הראשוןאבא של אישיות מפורסמתמאוד והשני לוחם לשעבר וחובב רכיבה על אופנועים, שקרוב לוודאי לוהק למשבצת החתיך של הבית.

העונה החדשה תעלה בראשון בינואר 2020, ואנו נמשיך לדווח לכם על כל השינויים בצירוף ביקורות ופרשנויות, כאן באתר "ישראל היום".


View this post on Instagram

A post shared by Orel Alloushe (@orelalloushe)on

Oct 17, 2019 at 4:28am PDT

2010-2019 | מסכמים עשור:

תוכניות הטלוויזיה המביכות של העשור

אלבומי העשור של כתבי "ישראל היום"

עידן הבינג': הסדרות הגדולות של העשור

סיפורי האהבה הגדולים של העשור

בחנו את עצמכם: מה לא קרה?

20 הסרטים הגדולים של העשור

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר