"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
צפו: מנהל מלון בולגרי מכה ישראליות
המקרה החריג התרחש לאחר שאירע בלבול ברישום ההזמנות של בית מלון בבולגריה, והישראליות נותרו ללא חדר • "זה היה נורא"
מלון בבורגס. מקרוב זה נראה אחרת // צילום: יח"צ

צפו: מנהל מלון בולגרי מכה ישראליות

המקרה החריג התרחש לאחר שאירע בלבול ברישום ההזמנות של בית מלון בבולגריה, והישראליות נותרו ללא חדר • "זה היה נורא"

,עודכן

מקרה מטריד התרחש לפני כמה ימיםבבורגס שבבולגריה,כשתיירות ישראליות הגיעו לבית מלון אליו הזמינו חדרים והותקפו על ידי מנהל המלון באלימות קשה. בשיחה עם גילה אקב, אחת המותקפות, היא סיפרה על האירוע הקשה שמסעיר כעת גם את התקשורת הבולגרית.

"אנחנו עדיין מזועזעים מכל המצב הזה שהיה שם, הוא מנהל מלון. אחרי שהוא קם מהנפילה שרואים בסרטון הוא הרביץ לנו, חטף לבת שלי את הטלפון ואז זרקו לנו את כל המזוודות. זה היה נורא. אחר כך ניגשנו למשטרה, הגשנו תלונה ועכשיו אנחנו מקווים שהוא יקבל את העונש שלו. זה מאלוהים שהוא בא לבעוט בי ונפל על הרצפה. אחר כך הוא גם נתן לי סטירה.

"הגענו לבורגסעם קבוצה וירדנו במלון שהזמנו", המשיכה אקב, אמרו לנו שאין חדרים ושייתנו לנו חדרים במלון ליד ללילה אחד בשיטת הכל כלול, ואז היינו אמורים לחזור למלון שלנו, אז הסכמנו. האוטובוס הוריד אותנו במלון החלופי וכל החברים שלנו קיבלו חדרים, רק אנחנו לא קיבלנו. הזמנו סוויטה ולא נתנו לנו מה שהזמנו, אמרו לנו לחזור למלון המקורי שהזמנו, שם מנהל המלון התעצבן. למרות שהזהירו אותנו לא להתעסק איתו התעקשנו לקבל את מה שמגיע לנו, הרי שילמנו על זה ואנחנו עם ילדים, לא באנו לסבול וזה לגיטימי לגמרי. הוא זרק לנו את הדרכונים ובהמשך גם קרא לביטחון. הוא בא להעיף אותנו מהמלון וכמו שניתן לראות הוא פשוט הכה אותנו. הוא איים שהוא יגמור אותנו ואמר שיש לו כל כך הרבה כסף שהוא ייכנס בנו. כנראה שמדובר באדם שכבר תקף בעבר, כך עולה מהבדיקה שלנו, הוא פגע בלא מעט ישראלים ואפילו בנכים. מזל שהוצאנו את זה החוצה כי אסור שהוא ימשיך לפגוע באנשים, הוא צריך להיענש".

כפי שניתן לראות בסרטון, בעל המלון מתנהג בתוקפנות מטרידה מול התיירות הישראליות. היום, המותקפות יתראיינו גם לטלוויזיה הבולגרית שם מודאגים מאוד מהפרסום הרע שהאירוע הזה הביא עמו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו