"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: ההתרסקות של פוטין

נשיא רוסיה מעד בזמן שנופף לקהל לאחר משחק הוקי קרח • למרות שנעמד די מהר על רגליו, הפכה הנפילה המביכה לוויראלית

,עודכן

הוא יכול לשלוט ברוסיה ביד רמה במשך שנים ארוכותולהשפיע על גורלםשל מיליונים, אבל כשהוא מחליק על הקרח הוא עדיין צריך לעשות את זה על שתי הרגליים שלו. נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, התרסק אמש (שישי) על הקרח בזמן משחקהוקי קרחשנערך בסוצ'י.

הנפילה המביכה התרחשה בזמן שפוטין נופף לקהל שהריע לו. רק זמן קצר קודם לכן, הוא הבקיע שמונה שערים במהלך משחק ראווה שהפך למסורת בשנים האחרונות. עושה רושם שלמרות יכולת הכיבוש המרשימה יש לפוטין עוד מקום לשיפור בכל מה שקשור לכישורי ההחלקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר