"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בכיר פלשתיני מאיים: "נמשוך את ההכרה בישראל"
מחמוד עאלול, סגנו של אבו מאזן, טען בריאיון כי אם יימשך הקיפאון המדיני - תפסיק הרשות את התיאום הביטחוני עם ישראל ותחדל מהכרה בה
יו"ר הרשות הפלשתינית, אבו מאזן // צילום: רויטרס // יו"ר הרשות הפלשתינית, אבו מאזן // צילום: רויטרס

בכיר פלשתיני מאיים: "נמשוך את ההכרה בישראל"

מחמוד עאלול, סגנו של אבו מאזן, טען בריאיון כי אם יימשך הקיפאון המדיני - תפסיק הרשות את התיאום הביטחוני עם ישראל ותחדל מהכרה בה

נטע בר
, עודכן

הרשות הפלשתיניתבמתקפת איומיםעל ישראל:סגנו של יו"ר הרשותאבו מאזן, מחמוד עאלול, איים היום (שני) כי אם יימשך הקיפאון המדיני מול ישראל - תחדל הרשות משיתוף הפעולה הביטחוני עם ישראל ותמשוך את הכרתה במדינת ישראל.

צילום ארכיון: רויטרס

"המנהיגות מתכוננת למשיכת ההכרה בישראל והפסקת שיתוף הפעולה הביטחוני עם כוחות הכיבוש", אמר עאלול בריאיון לסוכנות הידיעות שיהאב.

עאלול האשים את ארצות הברית במצב המדיני ואמר כי "הממשל האמריקני החליט להסלים את המצב באזור לאחר העברת השגרירות לירושלים, והוא מעודד באופן פעיל את מפעל ההתנחלות הישראלי. כעת מתכוננים בישראל לספח חלקים מהגדה המערבית".

"בשל כל האירועים הללו, הסטטוס קוו שעליו נשענו היחסים עלול להיעלם בקרוב. ההנהגה צפויה להודיע כי אנו לא נקבל את הימשכותו של המצב ואנו נכריז על צעדים דרסטיים בקרוב".

עאלול ציין כי את הצעדים מתכנן הנשיא עבאס בשיתוף עם מדינות מוסלמיות נוספות, בהן טורקיה. על פי עאלול, עבאס מתכוון להיפגש עם מנהיגי מדינות מוסלמיות ואפריקניות על מנת לזכות בתמיכה למהלכיו הקרובים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...