"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
האליפים חוזרים
הצצה ראשונה לעונה החדשה של סדרת הילדים המצליחה • וגם, מורן אטיאס ממשיכה את מסעותיה בקריירה חובקת עולם
צילום: יוסי צבקר // צוות השחקנים הצעירים של "אליפים"

האליפים חוזרים

הצצה ראשונה לעונה החדשה של סדרת הילדים המצליחה • וגם, מורן אטיאס ממשיכה את מסעותיה בקריירה חובקת עולם

,עודכן

הצצה לעונה החדשה של "אליפים", שתעלה היום בערוץ הילדים (לצופי yes). בעונה החדשה חוזרים גיבורי הסידרה מחופשת הקיץ לשנתם האחרונה בפנימייה כ"דלידים" ומחליטים להפסיק את המסורת הוותיקה של הפנימייה, הכוללת התנכלות לתלמידי שיכבת ט' החדשים. השנה הם יגלו שלהיות תלמידים גדולים ובוגרים זו משימה כלל לא פשוטה. שנתם האחרונה בפנימייה תהיה רצופת הפתעות ואהבות, אך גם מלחמות ומאבקים.

צפו בפרומו לעונה החדשה של "אליפים"


אלמגור ושדה לא מזוהות.בחמישי האחרון שחקני ועובדי תיאטרון הבימה חגגו למנכ"לית התיאטרון אודליה פרידמן יום הולדת במסיבת הפתעה למוזמנים בלבד.

במהלך האירוע הגיעו למקום שתי נשים בלונדיניות שביקשו להיכנס לברך את בעלת השמחה. פרידמן לא זיהתה את השתיים ושאלה מי הן. השתיים סירבו להגיב ונתנו לה לנחש. לאחר זמן מה של ניסיונות כוזבים ועיכוב של הנשים בכניסה, השתיים החליטו להסיר את הפאות ואז התגלה כי מדובר בשחקניות גילה אלמגור וסנדרה שדה, שרצו להפתיע את פרידמן. מזל טוב.

ביי ביי ישראל.השחקנית מורן אטיאס ארזה בסוף השבוע האחרון את המזוודה והמריאה לרומא.אטיאס עזבה אותנו לאחר כמה ימים של צילומים ופגישות, לטובת המשך הצילומים לסרט עם אוליביה וויילד וליאם ניסן.בסיום הצילומים אטיאס תמריאלאל.איי לשבועיים, ואז תחזור לישראל לטובת צילומים לאחד הקמפיינים להלבשה תחתונה.

חולדאי נרתם.לפני כמה ימים, לאחר שסיימה הזמרת מירי אלוני חזרה לאחת מהופעותיה, היא הניחה את הגיטרה בפתח חדר המדרגות שבביתה ומיהרה להביא את שאר הציוד. בעת שעשתה את דרכה חזרה היא גילתה שהגיטרה שלה נגנבה על ידי אלמוני.

אלוני סיפרה את הסיפור המרגש בפרופיל הפייסבוק האישי שלה, וחוץ מלרגש את קוראיה היא הצליחה לרגש גם את רון חולדאי, ראש עיריית תל אביב, שהחליט לעשות מעשה טוב.

חולדאי רכש בעבורה גיטרה חדשה באמצעות הקרן לפיתוח תל אביב. אלוני נורא התרגשה ומסרה בתגובה: "אני מאושרת, זה הדבר הכי מדהים שקרה לי". סוף טוב הכל טוב.

צ'רכי סגורה.לאחר חיפושים ארוכים נמצא מי שילביש את הכלה לעתיד של תום אבני, השחקנית לירז צ'רכי - הוא מעצב השמלות המוערך אלון ליבנה.

במהלך אירוע של אגודת הידידים בבאר שבע צ'רכי חשפה את הפרטים ואמרה כי ייתכן שתחליף כמה שמלות באותו הערב, וכי לפחות אחת מהן תהיה של ליבנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו