"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שילמו בחייהם: כלבי המשפחה נהרגו

שני כלבים של המשפחה שביתה נפגע מהטיל בשרון שהו קרוב יותר למקום הפיצוץ, ומתו מפגיעת הדף • כלב נוסף נפצע בפיצוץ, כלב נוסף לא נפגע

,עודכן
כבאים מפנים את גופות הכלבים שנהרגו // צילום: דוברות כבאות והצלה

המשפחה שביתה במושב משמרתספג את הפגיעה הישירה של הטיל, יצאה בפגיעות קלות יחסית - בהתחשב בעובדה שהבית היה ללא ממ"ד. עם זאת, שני כלבי המשפחה, נהרגו מפגיעת הטיל, וכלב נוסף נפצע.

צילום: שמואל בוכריס

גופותיהם של הכלבים נמצאו רק לאחר שבני המשפחה פונו לבתי החולים. צוותי כיבוי אש שסרקו את המבנה ההרוס גילו בין ההריסות את גופות שני הכלבים של המשפחה. ככל הנראה, הכלבים שהו באזור הסלון בביתשספג את הפגיעה הישירהשל הטיל, ומתו מפגיעת הדף.

יצוין כי במתחם המשפחתי, שמורכב למעשה משני בתים, היו ארבעה כלבים. שרון, שכנה של המשפחה שביתה נפגע אמרה ל"ישראל היום": "אני יודעת שיש להם ארבעה כלבים. שניים מתו ושניים ניצלו, אולם אחד מהם נפצע".

אורן ששצקי מכבאות והצלה: "הכבאים ביצעו סריקות לאיתור נפגעים ולכודים. בסריקות איתרנו שני כלבים ללא רוח חיים, וחילצנו אותם החוצה. המשכנו בפעולות סריקה עד שזיכינו את הזירה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר