איום על ח"כ שפיר: "ארצח אותך"
גולשים ברשתות החברתיות איימו ברצח על חברת הכנסת, לאור התייצבותה נגד אישור מועמדותם של אנשי עוצמה יהודית
ההסתה מרימה ראש:איומים קשים על חייה שלח"כ סתיו שפירממפלגת העבודה נרשמו ברשתות החברתיות, לאור התייצבותה נגד אישור מועמדותם של אנשי עוצמה יהודית לכנסת.
ברשתות החברתיות נכתבו איומים כלפי שפיר, כולל איום ברצח.
כך לדוגמה, אדם פתח קבוצת ווטסאפ וכתב: "מכות חשמל לתוך המח השמאלני שלך - זה מה שיעזור לך". אדם אחר שלח הודעה בפייסבוק: "ארצח אותך, אשרוף אותך, כלבה" והוסיף קללה. אחר כתב בפייסבוק: "תלכי כפרה על עוצמה יהודית".
ח"כ שפיר הגיבה: "האלימות של אנשי כהנא מסוכנת לחברה הישראלית כולה, וזה הנושא החשוב פה, יותר מהסיכון האישי שחווה מי שמעז לעמוד מולם, ויחוו עוד רבים. אנשי כהנא משחיתים ומחרבים את החזון הציוני, ופוגעים בעם היהודי עם השנאה והגזענות שלהם והרעיונות שמזכירים ימים אפלים. אני לא מפחדת מהם ולא אתן להם להפחיד את המדינה שלנו. הדמוקרטיה הישראלית חזקה מהם ותעמוד גם במבחן הזה בגבורה".