"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אופ"א: מחמאות לגרינפלד בליגה האירופית
באופ"א היו מרוצים מצוות השיפוט הישראלי שניהל את המשחק בין צ'לסי למאלמו במסגרת 32 הגדולות ושובץ גם לשלב שמינית הגמר שיתקיים ב-7.3 • יריב טפר, מנכ"ל איגוד השופטים אמר: "גאים על שיבוצו של צוות ישראלי"
אוראל גרינפלד (במרכז). הצוות הישראלי זכה לשבחים באירופה // צילום: Gettyimages // אוראל גרינפלד (במרכז). הצוות הישראלי זכה לשבחים באירופה // צילום: Gettyimages

אופ"א: מחמאות לגרינפלד בליגה האירופית

באופ"א היו מרוצים מצוות השיפוט הישראלי שניהל את המשחק בין צ'לסי למאלמו במסגרת 32 הגדולות ושובץ גם לשלב שמינית הגמר שיתקיים ב-7.3 • יריב טפר, מנכ"ל איגוד השופטים אמר: "גאים על שיבוצו של צוות ישראלי"

מערכת ספורט היום
, עודכן

שופטי ליגת העל בכדורגל מקבלים לרוב ביקורת מקיר לקיר כמעט אחרי כל משחק בליגה הישראלית, עם זאת נראה שכשהם משובצים בזירה האירופית הם זוכים לשבחים רבים.

אוראל גרינפלד, מבכירי שופטי ליגת העל ניהל ביום חמישי האחרון את משחקה של צ'לסי מול מאלמו במסגרת 32 האחרונות בליגה האירופית וזכה לשבחים רבים ביחד עם צוות השיפוט הישראלי שכלל את עוזרי השופט דביר שמעון ורועי חסן, שופטי הרחבה ארז פפיר וזיו אדלר והשופט הרביעי עידן ירקוני.

באופ"א היו מרוצים מהצוות הישראלי שזכה לשיבוץ גם לאחד ממשחקים בשלב שמינית הגמר שיתקיים ב-7.3.

יריב טפר, מנכ״ל איגוד השופטים סיפר ״אנחנו גאים על שיבוצו של צוות ישראלי בראשות אוראל גרינפלד לשלב כה משמעותי בליגה האירופית ומאחלים הצלחה במשימה החשובה. אנו תקווה כי עוד שופטים וצוותי שיפוט ישראלים ישובצו במשחקים כה חשובים בזירה הבינלאומית. על מנת שזה יקרה, נמשיך להשקיע בקידומם ובשדרוגם המקצועי של השופטים ועוזרי השופט הישראלים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...