"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קשור לאנטי ציונים: ג'רמי קורבין מינה כותב נאומים חדש
העיתונאי והסופר אלכס נאנס שיתף בעבר פעולה עם נורמן פינקלשטיין שהביע תמיכה והזדהות עם החמאס והחיזבאללה
ג'רמי קורבין // צילום: אי.פי.אי

קשור לאנטי ציונים: ג'רמי קורבין מינה כותב נאומים חדש

העיתונאי והסופר אלכס נאנס שיתף בעבר פעולה עם נורמן פינקלשטיין שהביע תמיכה והזדהות עם החמאס והחיזבאללה

, עודכן

מנהיג הלייבור הבריטי,ג׳רמי קורבין, ממשיך להקיף את עצמו בפעילי שמאל קיצוניים המקורבים לחוגים אנטי-ציוניים, אנטישמיים ומכחישי שואה. הפעם מדובר בכותב הנאומים החדש שלו, אלכס נאנס, שיצא להגנתו של קורבין בקיץ האחרון לאחר פרסומו של סרטון וידאו של אירוע בו השמיעקורבין הערה אנטישמית, כשטען שהציונים - קרי היהודים, בבריטניה לא מבינים את חוש האירוניה הבריטי.

עיתון הקהילה היהודית בבריטניה, ״ג׳ואיש כרוניקל״, מדווח הבוקר כי נאנס, עיתונאי, פעיל פוליטי וסופר שכתב בין היתר ספר על עלייתו של קורבין לצמרת הלייבור, עבד בעבר על עריכת אחד מספריו שלנורמן פינקלשטיין, יהודי אמריקני אנטי ציוני ומחבר הספר ״תעשיית השואה״ - בוהוא מאשים את ישראל ותומכיה בניצול ציני ומכוון של השואה לקידום ושימור האינטרסים של הציונות.

פינקלשטיין הביע בעבר תמיכה והזדהות עם החמאס והחזבאללה, וטען שישראל היא הצד התוקפני במזה״ת. גם קורבין הביע בעבר הזדהות עם שני ארגוני טרור ערביים אלו.

כמו כן, מדווח העיתון היהודי, סייע נאנס בעריכת ספר שכתב מייסד ״ויקיליקס״, ג׳וליאן אסאנג׳, שבעבר הואשם באנטישמיות לאחר שטען כי דיווחים בתקשורת על קשריו עם מכחיש השואה ישראל שמיר -ישראלי פעיל שמאל קיצוני המתנגד לציונות וליהדות, הם חלק מ"קונספירציות יהודיות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...