יולי ויצמן רק בת 11 וכבר מתחילה ללכת בדרכה הזוהרת של אמה, כוכבת הילדים מיכל הקטנה. בסוף השבוע האחרון יולי דגמנה להפקת אופנה בועטת בשיתוף פעולה עם הסטייליסט, מעצב השיער והמאפר גילי אלגבי וצלם האופנה דניאל אלסטר.
יולי הקטנה חגגה אתמול (שבת) בענק באירוע נוצץ בביתם הפרטי, בדיוק כמו שאמא שלה יודעת לעשות. ליאור סושרד היפנט את הילדים, אורנה דץ הרקידה את כולם, ובין המוזמנים היו אופירה אסייג, מיכל ינאי, מיכל אנסקי, חני נחמיאס, מרינה קבישר ועוד, עם ילדיהם כמובן, כדי לשמח את ילדת היומולדת.
כוכבת הילדים ידועה בחגיגות יום הולדת מוגזמות ונוצצות, כשרק לפני חודשיים היא חגגה יום הולדת 36 בענק במועדון "הלייטהאוס" בתל אביב, יחד עם כל הביצה.
לא מפתיע אותנו במיוחד שגם ביתה הקטנה יולי רוצה לחוות קצת אבק כוכבים והחלום הגדול שלה היה להיות דוגמנית ולהצטלם ממש כמו אמא שלה בהפקת אופנה מושקעת ומקצועית.
אלגבי אמר ל'ישראל היום' כי "יולי רוצה כבר המון זמן להתחיל לדגמן ולהצטלם להפקת אופנה. היה לה חלום שזה יהיה איתי אחרי שראתה באינסטגרם הפקות שעשיתי, וכן בעקבות היכרות ועבודה משותפת עם מיכל".
מיכל התערבה הרבה בצילומים?
"מיכל לא התערבה בכלל ואפילו לא הייתה נוכחת על הסט. היא מאוד פרגנה ורצתה שהיא תחווה יום צילום כמו שצריך. תוך כדי היום שלחנו לה תמונות והיא הרימה לה מרחוק. היה לה חשוב שניתן את מלוא תשומת הלב ולא נתעסק בשום דבר חוץ ממנה, ממש כמו לכוכבת אמיתית".
בתשובה לשאלה איך היה עם יולי על הסט אומר אלגבלי: "היה מדהים עם יולי, היא נתנה מעצמה את הכל ונראה שהיא ממש נולדה לזה. אני צופה לה עתיד מזהיר בתחום".
ז’קט: פלמינגו
מזל טוב!
