"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נורית גלרון: "פעם היה יותר קל"
הזמרת הוותיקה יוצאת לסיבוב הופעות חורפי שבו תארח זמרות צעירות • חוץ מזה היא עובדת מזה תקופה עם דודו טסה, ויש כבר שלושה שירים
צילום: אוהד רומנו // "בהחלט נוח לי". גלרון

נורית גלרון: "פעם היה יותר קל"

הזמרת הוותיקה יוצאת לסיבוב הופעות חורפי שבו תארח זמרות צעירות • חוץ מזה היא עובדת מזה תקופה עם דודו טסה, ויש כבר שלושה שירים

מאיה כהן
, עודכן

בשנה האחרונה בילתה הזמרת נורית גלרון (67) על הבמות בסיבוב הופעות שהתארך מהצפוי וציין 30 שנה לאלבום "משהו בלבבה". כעת משיקה גלרון סיבוב הופעות חדש, חורפי, שאותו תפתח ב־3 בינואר בזאפה הרצליה.

בהמשך תגיע גלרון למערת צדקיהו, לחיפה, ליהוד, לתל אביב ולעוד מקומות ברחבי הארץ, ואף תארח זמרות בחלק מהופעותיה. האורחת הראשונה תהיה אסתר רדא, ואחריה יתארחו עלמה זוהר, מאיה איצקוביץ' ועוד.

"כשיצאנו עם סיבוב ההופעות שציין 30 שנה ל'משהו בלבבה', ציפינו לכמה הופעות, ופתאום היתה כזאת דרישה וזה הלך וגדל. זה מאוד שימח אותי והפתיע אותי עד כמה אנשים זוכרים כל דבר באלבום ההוא. זה חימם את הלב ונמשך יותר משנה".

ועכשיו את יוצאת לסיבוב חדש ומארחת זמרות.

"אני חושבת שקשה היום לדור הצעיר ובעיקר לנשים של הדור הזה. אני מאמינה בסטטיסטיקות, ואני קוראת עיתונים. יש נשים יוצרות מאוד מסקרנות, ומסקרן אותי לראות מה יקרה לי איתן על הבמה. כל מפגש הוא אחר, כל אמנית היא אחרת. כל מתארחת תשיר שירים שלי ואני אשיר שירים שלה".

כשאת מדברת על זה שקשה לנשים צעירות, אני מניחה שאת מתייחסת לנתוני ההשמעות שפורסמו לאחרונה ושלפיהם בעשירייה הפותחת של האמנים המושמעים בישראל יש רק אישה אחת. בתחילת הדרך שלך גם הרגשת את הקושי הזה לקבל הרבה השמעות?

"אני חושבת שפעם היה יותר קל. לא חוויתי קושי. השמיעו אותי, הייתי נוכחת. אבל אי אפשר להתעלם מהנתונים היום. זה מצריך לעצור רגע, להגיד 'מה קרה? למה זה?'".

את עדיין מרגישה שמשמיעים אותך היום?

"זה כבר להיכנס לכל מיני תיבות. אני גם כבר לא דור צעיר, גם אישה, גם עושה סוג מסוים של מוזיקה שלא כל כך פופולרית היום, אז אני לא יכולה להגיד לך מה מכל אלה משפיע, אבל אני מרגישה שאני מאוד חזקה. אנשים רוצים לבוא ולשמוע אותי, אני עדיין מושמעת ברדיו. לא הוצאתי הרבה זמן דברים חדשים אבל בהחלט נוח לי היום".

אפרופו דברים חדשים, בתקופה האחרונה את מנהלת דיאלוג מוסיקלי עם דודו טסה. מה יקרה עם זה? צפוי אלבום?

"עוד לא ברור מה יהיה. היום לעשות אלבום זה משהו שצריך לחשוב עליו. אני עובדת על שירים בודדים, ואז אראה לאן הולכים פניי. כרגע הדיאלוג שלנו בתחילתו. יש כבר שלושה שירים שדודו הלחין ושכתב אותם גלעד כהנא. יש גם שיר אחד שכתב לורקה. בגדול, החלום הוא לייצר תשעה או עשרה שירים עם אמירה מאוד מגובשת. במציאות אני לא יודעת מה יקרה, אני בודקת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...