יש קבוצות שהיו מתקשות לחזור לעצמן אחרי תבוסה קשה כמו שהפועל חדרה חטפה בשבוע שעבר ממכבי תל אביב. אבל בקבוצה של ניסו אביטן ידעו לעשות את ההפרדה מהמשחק מול הצהובים, שמה לעשות לא באמת נמצאים בליגה שלהם, והוכיחו שלא צריך להספיד אותם בגלל הפסד אחד.
נכון, חדרה שוב הייתה צריכה לחכות הערב (ראשון) לתוספת הזמן כדי להשיג את הניצחון, אבל מה שהעולה החדשה לליגה עושה העונה זה פשוט מדהים. מחזור אחרי מחזור הקבוצה הזאת משחקת כדורגל חיובי, מפתיעה את כולם, וגם אם בסופו של דבר מסע הקסם ייעצר והיא לא תהיה בחלק העליון של הטבלה, אפשר להגיד בפה מלא שלא מדובר באפיזודה חולפת.
המטרה הגדול של חדרה לקראת חלון העברות בינואר תהיה להשאיר בקבוצה את פלומין הפנטסטי, שכמעט כל משחק עושה מה שהוא רוצה על המגרש, וכמובן את לוסיו, שהצמד שלו סידר לחדרה את הניצחון. אמנם חדרה ניצחה, אבל אשדוד הייתה במשחק לכל אורכו, השוותה פעמיים והייתה יכולה גם להבקיע יותר, רק שבניגוד למארחת, לקבוצה של בובי מילבסקי אין אלילת המזל שיש לחדרה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו