אבוקסיס ישוחרר לבית"ר ירושלים?

מאמן בני יהודה, יוסי אבוקסיס קיבל פנייה להחליף את גיא לוזון, שפוטר מוקדם יותר היום • הכתומים לא משחררים את המאמן בשלב הזה, אך ייתכן ומחר יהיו התפתחויות • רוני לוי עדיין מועמד

אבוקסיס. יגיע לבית"ר ירושלים? // צילום: אלן שיבר

בית"ר ירושלים בדקה באמצעות גורם שלישי מול בני יהודה האם הכתומים יהיו מוכנים לשחרר את מאמנם, יוסי אבוקסיס, על מנת שיחליף על הקווים את גיא לוזון, שפוטר מוקדם יותר היום (ב').

נכון לעכשיו בשכונה לא ממהרים לשחרר את אבוקסיס, אבל לפי גורמים המעורים בנושא, ייתכן ומחר יהיו התפתחויות בנושא. מי שעוד נמצא חזק על הכוונת של הירושלמים הוא אקס הקבוצה, רוני לוי, אשר שוהה כעת בארה"ב, ובמידת הצורך הוא עשוי להקדים את חזרתו ארצה.

בחודש האחרון לוי לא עבד, לאחר שפוטר מאנורתוזיס פמגוסטה, בעקבות פתיחת עונה לא מספיק טובה, ולמרות שעונה קודם לכן הוא הוליך את הקבוצה למקום השלישי בליגה הקפריסאית. 

אבוקסיס פתח את עונתו הרביעית בסך הכל כמאמן בני יהודה, לאחר שחזר אליה בתחילת העונה שעברה. בעברו שיחק במשך שש עונות בבית"ר ירושלים וזכה עימה בשתי אליפויות בשנים 1996/7 ו-1997/8. 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר