"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התקיפה בסוריה: איראן חשפה מל"ט חדשני

הרשויות בטהרן פרסמו סרטון בו נראה כלי טיס מתקדם במהלך תקיפת משמרות המהפכה על ארגון הטרור דאעש בסוריה

,עודכן
מל"ט איראני מדגם "צאעקה" (להמחשה), צילום: ללא

איראן חושפת: במהלךהתקיפה הליליתשבצעו כוחות משמרות המהפכה בסוריה, נעשה שימוש לראשונה במל"ט החדשני "צאעקה", כך דיווחה היום (שני) סוכנות הידיעות האיראנית "פארס".

בסרטון שהופיעה בתקשורת ברפובליקה האסלאמית נראה המלא החדיש כשהוא טס בשעת לילה וחמוש בטילים. על פי טענות האיראנים, המל"ט הוא בעלת יכולות חמקניות והוא העתק של מל"ט אמריקני שנפל בשטחה של איראן.

טהרן טוענת כי היא מייצרת באופן המוני את כלי הטיס וכי אף שיפרה את יכולתו לשאת טילים. על פי הטענות, מדובר בתקיפה המבצעית הראשונה של המל"ט. משמעות שמו של המל"ט בפרסית היא "רעם".

איראןתקפה הלילהאת העיירה חאג'ין עמק הפרת במזרח סוריה. העיירה, המוחזקת על ידי ארגון הטרור דאעש, נמצאת בסמוך לגבול העיראקי.

על פי דיווחים מקומיים, שמנה בני אדם נהרגו בתקיפות האיראניות, שבוצעו כתגובה על מתקפת הטרור של ארגון דאעש בעיר אהוואז באיראן, בו נהרגו 30 בני אדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר