"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בן 70 נפל מסנפלינג בשומרון - ונהרג
גבר נפל אל מותו מגובה של כ-15 מטר ליד היישוב קרני שומרון • אל המקום הגיעו כוחות רבים, שנערכים לפעולת חילוץ מורכבת
כוחות רבים הגיעו למקום // צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בן 70 נפל מסנפלינג בשומרון - ונהרג

גבר נפל אל מותו מגובה של כ-15 מטר ליד היישוב קרני שומרון • אל המקום הגיעו כוחות רבים, שנערכים לפעולת חילוץ מורכבת

,עודכן

אדם כבן 70 נהרג היום (שישי) לאחר שנפל מגובה של כ-15 מטר, ככל הנראה במהלך סנפלינג במערה סמוך לקרני שומרון. צוותי רפואה שהוזעקו למקום וטיפלו באיש נאלצו תוך זמן קצר לקבוע את מותו.

אל המקום הגיעו כוחות נוספים, ביניהם כוחות משטרה, מחלצים מהיחידה לחילוצים מיוחדים (יל"מ) של כיבוי-אש ויחל"צ שומרון, והם נערכים לחילוץ מורכב במקום.

בור בעומק 15 מטר // צילום: כבאות והצלה יו"ש

פראמדיק מד"א, דניאל שילה שהורד למערה בעזרת הכיבוי, סיפר: "כשהגענו לשטח חברנו ליחידת החילוץ ולכוחות הכיבוי שפעלו במקום על מנת לרדת לעומק המערה. אזרחים שהיו במקום סיפרו לנו שבמהלך היציאה מהמערה הגבר נפל ואבד איתו הקשר. הכבאים רתמו אותי לרצועות ביטחון מיוחדות והורידו אותי לתוך המערה כדי להעניק טיפול רפואי, אבל לצערי האיש היה ללא סימני חיים וסבל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו