תעמולת הטרור מול האמת שלנו

ישראל יודעת היטב כי אסור להיכנע לטרור חמאס ולתעמולת הדמים • היא תמשיך להציג את העובדות והאמת ותמשיך להגן על עצמה בכל מחיר

ראש הממשלה בנימין נתניהו // צילום: אורן בן חקון // ראש הממשלה בנימין נתניהו // צילום: אורן בן חקון

התמונות שמופצות מעזה לעולם הן תוצר של מערכה מתוכננת היטב של אשפי התעמולה בחמאס. כל פצוע הוא כלי שרת במערכת המשומנת, וכל הרוג הוא דלק נוסף למדורת ההסתה של חמאס. 

ההמון המוסת הזה, שמדוכא באכזריות על ידי ארגון טרור שמונע ממנו כבר יותר מעשור כל סיכוי או תקווה לעתיד טוב יותר, הוא לא יותר מבשר תותחים בעיני ראשי חמאס. לא רק שהם שולחים צעירים שטופי שנאה לפרוץ את הגדר ולזרוע הרס ודם בצד הישראלי, הם שולחים אותם להיהרג כדי לנצל את מותם. בניגוד גמור לישראל, בחמאס כל תוצאה מבורכת - רצח תושבים ישראלים או מותם של תושבי עזה. הגיע הזמן שהקהילה הבינלאומית תבין כי בגינויה את ישראל היא רק משחקת לידי המשוואה ההרסנית הזו.

בישראל כבר למדו מזמן, ואילו בעולם מתעקשים שלא להפנים, כי כאשר הפלשתינים אומרים "ימי זעם" הם מתכוונים ל"ימי טרור", כאשר הפלשתינים אומרים "זכות השיבה" הם מתכוונים ל"השמדת ישראל" וכשהם אומרים "הפגנות בדרכי שלום" הם מתכוונים ל"אלימות והסתה". הבערת מעבר כרם שלום, עורק מרכזי להעברת סחורות וסיוע הומניטרי לעזה, היא רק דוגמה נוספת לחוסר העניין המוחלט של חמאס במצבם של תושבי הרצועה. 

כל אזרח ישראלי יודע, וכל בר דעת צריך לדעת, כי אילו ההמון הזועם והמוסת היה חוצה את הגבול לישראל, גורלם של יישובי העוטף היה הופך במהרה לגורלו של כרם שלום. אילו עשרות אלפי פורעים היו שועטים לעבר גבולן של מדינות אחרות כשהם מלווים באמצעי תבערה ומטענים, כל ההטפות והקריאות לאיפוק היו נעלמות כליל. שום מדינה ריבונית לא היתה נוהגת אחרת, ואפשר אף לשער כי מניין הנפגעים היה גדול פי מונים רבים.

בעוד ארה"ב בהנהגת הנשיא טראמפ מבינה היטב את העובדות האלו ומביטה אל המציאות במבט מפוכח, רבים בעולם מעדיפים ללכת שולל אחר המניפולציה הצינית והאכזרית של ההנהגה הפלשתינית וחמאס. הניסיון להסביר או להצדיק את האלימות הפלשתינית במעבר השגרירות האמריקנית אינו עומדים במבחן המציאות; העברת השגרירות היא התירוץ האחרון ברשימה האינסופית של התירוצים הפלשתיניים לאלימות נגד ישראל. בדיוק מסיבה זו העברת השגרירות ההיסטורית היתה הצעד המתבקש והנכון מול הטרור והאיומים והפלשתיניים ומול הלחץ הבינלאומי.

ישראל יודעת היטב כי אסור להיכנע לטרור חמאס ולתעמולת הדמים,. היא תמשיך להציג את העובדות והאמת ותמשיך להגן על עצמה בכל מחיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר