תוכן בשיתוף מסחרי
לאחר קבלת פנים נעימה מצד המארחת, קיבל אותנו מוטי בעל הבית בחום ובאהבה רבה. מוטי סיפר לנו את סיפור האהבה שלו לחומוס אשר התחיל כבר לפני 20 שנה, בחומוסיה הראשונה שלו שהייתה זכיינות וממנה שאב את התורה של החומוס. עם השנים רק המשיך לחקור ולפתח את הידע בחומוס יותר ויותר. עוד יותר התפעלנו לשמוע את המסע שעבר על מנת למצוא את המתכון המוצלח ביותר להכנת חומוס משובח במינו, וזה המסע אל ארצות ערב. שם רכש ידע נרחב על שיטות הכנת החומוס השונות. בעקבות המסע של מוטי, אסף איתו כלי בישול מסורתיים אשר משתמש בהם גם כיום.
לאחר שיחתנו עם מוטי כל מה שנותר הוא להסתכל בתפריט ולבחור את ארוחת הצהריים שלנו, ואיזה סוג של חומוס אנחנו בוחרים ופה החלה ההתלבטות האמיתית...
התפריט היה עשיר במנות חומוס מפנקות במיוחד עם שלל תוספות, ותאמינו או לא, קיימת הגשה של משאוושה חומוס פול! כמובן שזו המנה המנצחת עבורי, נותר רק להמתין למנות.
מבעד לשמשה היה ניתן לראות את הפול מתבשל בתוך קנקן נחושת שהרי הכל נעשה במקום טרי טרי תחת קורת גג אחת, והריח.. אלוהי.
המקום לא הפסיק להפתיע, והפעם בצורת ההגשה המיוחדת והכל כך נקייה בכלים אותנטיים המאופיינים למקום. המנה הגיעה גדולה ומכובדת להפליא, עם שמן זית באיכות טובה ביותר, רוטב שיפקה וסחוג חריף במידה המדוייקת. הפול היה מעולה וממכר עוד יותר. בנוסף למנות הגיעו ביצים חומות וחמות ופיתות טריות שנאפו במקום.
“כל המרכיבים נעשים תחת קורת גג אחת על בסיס יום יומי. החומרים אצלנו הם טבעיים בלבד ובלי חומרים משמרים בכלל. חומרי הגלם שלנו הם ברמה הכי גבוהה מהחומוס לטחינה, אנחנו לא חוסכים בכלום ומגישים בנדיבות לכלל הלקוחות שלנו. המטבח לא מפסיק לייצר חומוס כל היום עוד ועוד.” לאחר תחנונים רבים את המתכון הסודי לא הצלחנו להוציא, אך אין ספק שכלל ההצלחה היא האהבה לחומוס ולמקום הרי זה מעל הכל.
את המקום לחומוס שלנו אנחנו כבר מצאנו, ומה איתכם?
הצטרפו לפייסבוק : https://www.facebook.com/ShefaHummus/
תוכן בשיתוף מסחרי
