"העטלף" נגד עברייני התנועה
שיתוף פעולה יוצא דופן בין יחידת התצפיות 'עטלף' של משמר הגבול לאגף התנועה של משטרת ישראל, מוביל לאיתור העבריינים ממרחק של קילומטרים
שיתוף פעולה יוצא דופן בין יחידת התצפיות 'עטלף' של משמר הגבול לאגף התנועה של משטרת ישראל, מוביל לאיתור העבריינים ממרחק של קילומטרים.
בימים האחרונים פועלים לוחמי יחידת התצפיות של משמר הגבול יחד עם שוטרי אגף התנועה במסגרת הפעילות ממקמים הלוחמים אשר נטמעים בשטח, תצפיות לעבר הכבישים במטרה לאתר עברייני תנועה ולאכוף עבירות תנועה.
נהג אשר עובר על החוק, מצולם ומתועד ממרחק של קילומטרים ונעצר בהמשך הדרך ע"י הלוחמים ושוטרי התנועה אשר מציגים לו את אשר עשה במהלך הנסיעה ובניגוד לחוק.
שיתוף הפעולה הייחודי תורם רבות לביטחונם של משתמשי הדרך תוך איתור יעיל ואיכותי של אלו המסכנים את חייהם של משתמשי הדרך.
.jpeg)
שיתוף פעולה בין יחידות של משטרת ישראל ומג"ב // צילום: דוברות משטרת ישראל
מפקד יחידת התצפיות אמר היום: "המאבק בקטל בכבישים והשת"פ בין אגף התנועה ליחידת התצפיות של מג"ב, מביא לתפיסתם של עברייני תנועה משמעותיים והתנהגות בריונית בכביש. ע"י פריסה חכמה של הלוחמים בצידי הכבישים בתחכום רב, אנחנו מצליחים לסייע בביצוע אכיפה אפקטיבית. הלוחמים מרגישים תחושה של שליחות בפעילות שונה ממה שהם רגילים כאשר הם פועלים כנגד טרור ופשיעה חמורה. אני בטוח שככל שנרבה בפעילויות מסוג זה נצליח להפחית את כמות תאונות הדרכים."
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו