"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מד"א בפעילות מכל הלב
לכבוד ט"ו באב יצאה סיירת של מד"א לאזורי בילוי רומנטיים וחילקה ברכה וסוכריות להעלאת המודעות של פעילות עיסוי הלב
מד"א בפעילות לכבוד ט"ו באב // מד"א בפעילות לכבוד ט"ו באב

מד"א בפעילות מכל הלב

לכבוד ט"ו באב יצאה סיירת של מד"א לאזורי בילוי רומנטיים וחילקה ברכה וסוכריות להעלאת המודעות של פעילות עיסוי הלב

, עודכן

מד"א, מעבר לעיסוקם השוטף בהצלת חיים, פועלים ביתר שאת על מנת להטמיע ערכים ולהקנות כלים שיוכלו לסייע ולתת מענה ראשוני במצבי חירום בקרב הציבור בישראל.

לכבוד יום האהבה, הבינו במד"א כי אינם יכולים להישאר אדישים למועד החגיגי וברצונם לחלוק את אהבתם לציבור בדרך מקורית ביותר. חובשי אופנומד"א ומתנדבי הנוער של הארגון סיירו במקומות הבילוי בתל אביב וחילקו לזוגות האוהבים סוכריות בצורת לב מלווים בברכות לבביות במיוחד.

במבט ראשון, קשה להבין את ההקשר, אך כשקוראים את הברכה ישר מבינים כי מדובר במהלך של מגן דוד אדום להעלאת המודעות בקרב הציבור לפעולת עיסוי הלב שמצילה חיים. "שנחגוג עוד הרבה ימי אהבה יחד", נכתב בברכה.

"לכבוד ט"ו באב בחרנו להביע את אהבתנו לציבור בדרכנו הייחודית על מנת לעלות את המודעות לחשיבות ביצוע עיסוי לב בשניות הראשונות כשאדם מתמוטט שהן הקריטיות ביותר", אמר מנכ"ל מד"א אלי בין. "לשם מטרה זו, רתמנו את סיירת האופנועים של מד"א כחלק מהמחויבות, המקצועיות והשאיפה של צוותי הארגון להציל חיים בכל עת. אני קורא לכלל הציבור לעשות קורס החייאה במד"א על מנת לרכוש כלים בסיסים מצילי חיים ומאחל יום אהבה שמח לכל בית ישראל"

עיסוי לב – מציל חיים

נתונים מצביעים כי בישראל מדי שנה כ- 5,000 בני אדם סובלים מדום לב ועוברים פעולות החייאה במתאר טרום בית חולים בשנה, ביניהם גם אנשים צעירים שבריאותם נחשבת תקינה ועשויים לסבול מדום לב בפתאומיות מוחלטת. הדרך היחידה להציל חיים בהתרחש דום לב היא ביצוע עיסוי לב והחייאה כאשר השניות הראשונות הן קריטיות. למעשה, פעולת עיסוי הלב מוקדם ככל שתהיה היא זו שתעלה את סיכוי ההישרדות של אותו אדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו