הלחץ של הקהל מתחיל להשפיע לאור התוצאות

לחץ בבירה: בית"ר עדיין מחפשת ניצחון ראשון

אחרי שלוש תוצאות תיקו רצופות הצהובים שחורים ינסו להשיג לראשונה שלוש נקודות כשיתארחו אצל בני יהודה (שבת, 20:00) • חסוס רואדה ערך אימון חלקי, גורם במועדון: "הכנסו אותו לעניינים מהר מידי"

בית"ר ירושלים שטרם ניצחה העונה וחייבת להשיג 3 נק' ראשונות תתארח ביום שבת ב-20:00 אצל בני יהודה.

באימון בבית וגן תרגלו השחקנים של סלובודן דראפיץ פריצה מהאגפים ומעבר על המגנים של הכתומים. מי שעלולים למצוא את עצמם במצב מעניין הם האחים בן צעירי, מגנה השמאלי של בני יהודה, ולירוי צעירי, מבית״ר שאמור להתחיל את המהלכים ההתקפיים מול אחיו הצעיר.

אחרי שלוש תוצאות תיקו מתחילת העונה הלחץ ביציעים מתחיל להשפיע כאשר הקהל מותח ביקורת על כל הדרגים במועדון, החל בבעלים שלא הגיע למשחקים, דרך הצוות המקצועי ועד אחרון השחקנים, ולכן למשחק בשבת הקרובה משמעות רבה.

הבלם הפצוע חסוס רואדה ערך אימון ריצה וטיפולים ולא התאמן בצורה מלאה עם חבריו. גורם במועדון אמר: "זאת אולי היתה טעות שלנו להכניס אותו מהר מדי לעניינים, כנראה היינו צריכים לעשות את זה בצורה יותר מדורגת".

הקשר נס זמיר ששיחק בבני יהודה לפני שעבר לבירה צפוי לפתוח מול האקסית, שחקני הרכש החדשים: אלעד גבאי, וניקיטה רוקאביצה ככל הנראה יהיו בסגל אך לא יפתחו בבלומפילד

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...