יפית אקסט, דיילת אל על לשעבר, הגיעה לארץ מארה"ב כדי לטפל באמה החולה. כשביקשה לדחות את טיסתה חזור התברר לה כי עליה להוסיף מאות דולרים למחיר המקורי. רק בעקבות פניית "ישראל היום" הסכימה חברת אל על לאפשר לאקסט לדחות את טיסתה לארה"ב בשלושה ימים ללא תוספת במחיר.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
אקסט, המתגוררת בקליפורניה, התבשרה לפני כשבוע שאמה חולה בסרטן וצריכה לעבור ניתוח דחוף. היא מיהרה לרכוש כרטיס במחיר של 2,200 דולר והגיעה ארצה. לאחר הניתוח ראתה שאמה צריכה אותה, אבל כשפנתה לחברת התעופה בבקשה לדחות את הטיסה בכמה ימים התברר לה שאם תדחה את חזרתה, תצטרך להוסיף עוד כמה מאות דולרים, שכן מחיר הכרטיס עלה בינתיים.
"בתקופה כזו של סיוט – הם מקשים"
אקסט הציגה לחברה אישורים רפואיים, אך לא נענתה. מאוכזבת, כתבה בפייסבוק כי "בתור דיילת לשעבר ואחת השגרירות הקבועות של החברה בכל הזדמנות אני מהללת ומשבחת את החברה. כל יום הוא משמעותי בשביל אמא שלי והיא צריכה להתחזק. אני לא מאמינה שבתקופה כזאת שאנחנו כמשפחה עוברים סוג של סיוט, הם לא מקלים, ואפילו מקשים".
"לאחר הניתוח ראיתי שאמא שלי ממש צריכה אותי. אני לא מבינה למה אני צריכה לשלם את ההפרש. הרי קניתי את הכרטיס רק לפני מספר ימים! והכי מתסכל זאת התשובה שאין מה לעשות. תמיד יש משהו שאפשר לעשות. זה הרי נתון לשיקולו ולהחלטתו של המנהל".
המנהלים אכן הפעילו שיקול: בעקבות פניית "ישראל היום" מסרה הנהלת אל על כי "אושרה לה דחיית הטיסה ללא תוספת מחיר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
