"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי חיפה תחויב לשלם לסטיאווה על בוגדן פלאניץ'?

בסוף בחודש צפויה להתקיים הבוררות באופ"א בין הירוקים לקבוצה הרומנית, שדורשת פיצוי על המעבר של הבלם הסרבי • צ'ארון שרי קיבל זימון למשחקים של נבחרת סורינאם

,עודכן
צילום: מאור אלקסלסי // בוגדן פלאניץ'. סוגיה משפטית סבוכה

מכבי חיפה צפויה לדעת בקרוב האם תצטרך לפצות את סטיאווה בוקרשט בגין העברתו של הבלם בוגדן פלאניץ' בקיץ האחרון. בסוף בחודש צפויה להתקיים הבוררות באופ"א בין הירוקים לבין סטיאווה, כאשר בחיפה מאמינים כי החוזה של פלאניץ' בקבוצה הרומנית לא היה בתוקף מאחר והשחקן לא קיבל שכר מספר חודשים.

כמו כן, גם אם ייפסק פיצוי לחובת מוליכת הטבלה, ההערכה היא כי הוא יהיה קטן יחסית. חשוב לציין, כי בקיץ דרש הבעלים של סטיאווה, ג'יג'י בקאלי, סכום של 10 מיליון יורו עבור הבלם הסרבי, אך מדובר באדם שנוי במחלוקת כאשר היה ברור שהסכומים הללו אינם ריאליים.

בוגדן פלאניץ'. הודה לראשי מכבי חיפה // צילום: אלן שיבר
בוגדן פלאניץ'. הודה לראשי מכבי חיפה // צילום: אלן שיבר

לא מעט קבוצות באירופה נרתעו מהעברתו של פלאניץ' בשל הסוגיה המשפטית, אך חיפה הלכה עליו מתוך אמונה כי יש מספר כשלים ובעיות בחוזה של השחקן מול סטיאווה. פלאניץ' עצמו הודה לראשי מכבי חיפה בשיחות פנימיות על הנכונות ללכת לעסקה למרות המורכבות שבה.

בנושא אחר, קשר הקבוצה, צ'ארון שרי, הוזמן למשחקים של נבחרת סורינאם מול איי קיימן וארובה. שרי ימריא מישראל לפלורידה, שם יתקיימו המשחקים. הוא צפוי לחזור לישראל ביום חמישי הבא ובמועדון מקווים שלא יגיע עייף לקראת המשחק מול מכבי פ"ת בשבת הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר